Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - grip
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumgrip

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119671
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Kas 2009 Saat 13:00
Genel durumu iyi ise, fazla ilaç verme. Düşkünlüğü varsa göster. En sağlamı bir kan sayımı yaptırman.Lökosit (WBC) sayısı düşük çıkarsa, antibiyotik gerekmez.
Yukarı Dön
toprakipek Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 183
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Kas 2009 Saat 03:56
Hocam 6 gün süren ateş ki 1 gün ara vermişti ilk günler 40 civarı sonraki günler 38,8- 38,2 ile grip olan kızım 7. gün terlemek suretiyle ateş olayını bitirdi.Doktora falan götürmedim.Oğlum 2 gün yüksek 1 gün düşük ateşle 4. gün terledi ve şimdi kızımın burnu akmaya devam ediyor.Oğlumda sinuzit olduğu için hep tıkalı zaten.Geçip gittiği için bu gribin domuz gribi olduğunu düşünmek istiyorum.Sorum şu Eğer domuz gribiyse bir daha geçirirlermi ? eğer değilse kızımın ilk ateşli gribiyse vücut biraz bağışıklık kazanmışmıdır ?ErmmYani domuz gribinde daha dirençli olurmu ? çünkü ben ikisinede aşı yaptırmayı düşünmüyorum. Teşekkür ederim.Nuke
Yukarı Dön
toprakipek Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 183
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Kas 2009 Saat 04:09
Ha !unuttum ekliyeyim. Benimkilerle aynı zamanda hasta olan kuzenleri hiç beklemeden doktora götürüldü.Serum takılarak ateşleri düşürüldü 10 ar tane iğne yazıldı şuanda hergün onları yaptırıyorlar.Duyar duymaz söyledikleriniz geldi aklıma.Garantiye almışlar olayı dedim güldüm kendi kendime.Ben o kadar söylüyorum herşeye iğne yaptırmayın şu çocuklara diye. Baş çavuşun eşeği muamelesi görüyor eğer doktor değilseniz söyledikleriniz. Artık karışmıyorum kimseye sonra adım çok bilmişe çıkıyor.LOLLOL Hocam Dr. Kadir bey'in bilinçli anneleri Gittiği her hastaneden doktorla ilaç etkileşimlerinden onla o verilmez şöyle yapılır böyle edilir diye kavga ederek çıkarsa meslektaşlarınızın  size ulaşmaları an meselesi. LOLLOLLOL
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119671
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Kas 2009 Saat 11:57

Yok,yok, siz merak etmeyin bu sayede öğreniyorlar. Benim iddialarıımın hepsi ders kitaplarında mevcut. Biz Merih!ten gelmedik, bizde yeryüzündeki kitaplardan öğreniyoruz. Tek farkımız, onlar okumasını sevmiyor. Çoğu, Tıbbiyeyi bitirince, Mikrobiyoloji ve Farmakoloji kitaplarını yakan kimseler. Ben mezun olduktan 30 sene sonra, yeniden Farmakoloji ve Fizyoloji kitabı satın alıp okurum, onlar okumazlar.  

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.