|
Uzun bir günün ardından dikkatimi dağıtma yöntemim |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Pristromer86
Üye
Kayıt Tarihi: 5 Saat 47 Dakika önce Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Pristromer86
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Uzun bir günün ardından dikkatimi dağıtma yöntemimGönderim Zamanı: 5 Saat 21 Dakika önce Saat 20:26 |
|
Merhaba arkadaşlar! Bazen işten sonra o kadar yorulursunuz ki, beyninize biraz dinlenme fırsatı vermek için olabildiğince basit ve keyifli bir şey bulmak istersiniz. Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine 1King'i denedim ve bu kadar çabuk alışacağımı beklemiyordum. Her şeyin nasıl çalıştığını anlamak istediğimde, tesadüfen faydalı bir kaynakla karşılaştım https://www.madamegs.com/ ve başlangıç noktalarını bulmama yardımcı olan da oydu. 1King'de beni en çok etkileyen şey, işin hızı ve gereksiz unsurların olmamasıydı; her şey anında açılıyor ve çok mantıklı görünüyor. Kısa molalar bile birkaç keyifli dakikaya dönüşüyor çünkü hiçbir şey sizi yavaşlatmıyor, dikkatinizi dağıtmıyor veya gereksiz eylemler gerektirmiyor. Zamanla, 1King'in benim için sadece nefes alıp değiştirebileceğiniz küçük ve sessiz bir köşeye dönüştüğünü fark ettim.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|