|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
sarca
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Titreme, kusmaGönderim Zamanı: 17 Tem 2014 Saat 11:48 |
|
Merhaba Doktor Bey, öncelikle hoşgeldiniz.
8 yaşındaki oğlumu dün akşam titriyorum şikayeti üzerine hastaneye götürdük. Ateşi yoktu, terliyordu ve kalbi çok hızlı atıyordu. Acil serviste EKG çekildi 4 saat monitörde kalp atışları takip edildi ve kan tahlili yapıldı. Kan değerleri normal çıktı. eve döndük ancak bu sabah kusmaya başladı yediği her şeyi çıkarıyor. ateş yok, terliyor. nasıl bir yol takip etmeliyim tekrar doktora götürsem mi bilemedim. yediklerini çıkarırken midesi boş olduğu için az da olsa içtiği suyu ve az miktarda zorla yedirdiğimiz şeyleri çıkarıyor ancak ara ara yumurta sarısı renginde bir sıvıda geliyor bunun bir anlamı var mı bilemedim. Teşekkür ederim, iyi ki varsınız. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Tem 2014 Saat 13:31 |
|
Namussuzlar, nasilda "tezgah" kurmuslar!!! EKG ve Monitor'de takip... En son uc-kagitlari bu yontem olsa gerek.. 45 senelik doktorum, hic boyle bir yonteme ihtiyacim olmadi..
Titreme olmasi, barsak icinde, bazi bakterilerin "Toksin" salgiladiklarinin isaretidir. Arkadan ishal gelecek. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 17 Tem 2014 Saat 13:33 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|