Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - viral bronşit?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumviral bronşit?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sese Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 57
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Haz 2012 Saat 22:11
Kadir Bey tekrar ben
oğlumun son durumunu yazıyorum.Sabahları kalkınca burnunda su gibi akıntı oluyor,bir kaç kez siliyoruz kesiliyor,gün içinde akmıyor.Ama ertesi sabah yine aynı şekilde akıyor.Bazı sabahlarsa akıntı falan olmuyor.Burnu tıkalı değil.Öksürük devam ediyor,kuru kuru öksürüyor,bazen çok derinden oluyor öksürüğü.Sırtını dinleyince her türlü ses geliyor hocam,bazen hırıltı bazen gıcırtı bazen de fokurdama gibi sesler,tam bir ses senfonisi,her tür ses mevcut bizim çocukta.Ben tekrar yorumunuzu almak istiyorum.Teşekkür ederim.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119688
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Haz 2012 Saat 01:15
Atesi olmadigina gore; Viral zaturre dahi olsa, tedavisi olmadigindan ve kendiliginden gectigi icin, merak etmenize gerek yok. Bol buhar banyosu veya banyo yapmak o hiriltiya iyi gelir. Havalar isindigi icin, Gribini bu sekilde hafif geciriyor. Iyilesmesi zamana bagli. Merak etmeyin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.