|
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |
ömer mirza
Üye
Kayıt Tarihi: 16 Oca 2014 Konum: SAMSUN Durum: Aktif Değil Puanlar: 110 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ömer mirza
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 Nis 2015 Saat 10:28 |
|
Gittiğimiz doktora bu teşhisten bahsettim ve sizdende yazdığı email aşağıdadır.
Neslihan Hanım, Çocuğunuzda yarık damak yok Velofaringeal yetmezlik demek de tam olarak mümkün değil. Tam anlamıyla velofaringeal yetmezlik olan hastalarda yedikleri dışında özellikle içtikleri burundan gelir ama size sorduğumda süt veya sıvı burundan gelmiyor demiştiniz. Peditusa gelince, kesinlikle tuzak ilaç değildir. Avrupa kulak burun boğaz akedemisi tedavi protokolünde vardır. Tedavi etmekten çok tedaviye yardımcıdır. Bende peditus vererek, verildiği süre boyunca yetmezlikte azalma olup olmadığını anlamaya çalışacaktım. Ama sizdeki esas problemin aşırı büyük bademciklerin yutma fonksiyonu üzerinde olumsuz etki yaratması olabileceğini düşünüyorum. Tedavi sonrasında hatırlarsanız burunun kamer(endoskopi) ile muayene etmek gerektiğini söylemiştim. Kadir hocam 2 doktorun ikiside peditus verdi.Oğlumda şuan öksürük yok o şurupta öksürüğü bastırtığı için sanırım öyle bir durum olmaz 15 gün kullansammı ne dersiniz. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 Nis 2015 Saat 19:04 |
|
SAKIN; Peditus'u kullanmayin,
Avrupa KBB akademisi protokolunu birakin, " Pediatric Dosage Handbook with International Trade Names (17th Edition)" ilac rehberinde, ADI BILE YOK. Sadece; Turk ilac rehberlerinde var. Orada bile, KBB uygulamalari icin tek bir kelime bile yoktur. Evet, tuzak ilacdir. 1- Oksurugu keserek, hiriltilara sebep olur ve yok yere hastaya; Astim , Bronsiolit gibi teshisler konuliur. 2- Turk doktorlari; Peditus icinde; Calpol etken maddesi olan, Parasetamol (120mg) oldugunu da HIC BILMEZLER...Peditus: Calpol, Aferin, ParaNox gibi Parasetamol ihtiva eden ilaclarla verildiginde, karacigerde zehirlenme olur. Acin, ilacin icini okuyun. Bakin bakalim, KBB uygulamasi varmi??? Evet, "Endoskopik muayene" gerekiyor. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 22 Nis 2015 Saat 19:06 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|