|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
selamet
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: vücudundaki kızarıklık ve göz kapanmasıGönderim Zamanı: 22 May 2015 Saat 00:46 |
|
merhabalar kadir hocam,size o kadar ok dua ediyorumki rabbim size hayırlı,sağlıklı uzun bir ömür verir ve bizlerin başından eksik etmesin inşallah.burda olduğunuzu bilmek bile yetiyor hocam.
hocam benim yaklaşık 9 aylık bir oğlum var. dün akşam öksürmeye başlası bende hemen ballı limonlu su yapıp verdimisonra evde bella b little bee rub diye krem vardı,doktor vermişti burun tıkanıklığı için.bende dün akşamdan beridir ara ara göğsüne,ayaklarına, falan sürüyordum.bugün öksürmedi hiç. krem iyi geliyordu he sürdüğümde. bugün akşam oğlumun vucudu kızarıklarla doluydu benek benek olmuştu vücudu aynı anda sağ gözünü hiç açamadı halen kapalı elleri sürekli gözlerindeydi kaşınıyordu herhalde,hemen banyo yaptırdım.bella b yide sürmedim. resim çekemedim,akıllı telefonum olmadığı için eski bir telefonum var,o nedenle yazarak anlatmaya çalışıyorum hocam. şuan ağlaması durdu ama sağgözü halen kapalı sol gözüde tam açık değil. 1-hocam bu vücudundaki kızarıklıklar bella b kremindenmidir yoksa bir hastalıkmı geçiriyordur 2-sağ gözü neden kapalı açılmıyor,sol gözüe tam aık değil,bir ilaç kullanmam gerekiyormu hocam. eşim göz doktoru ile telefonda görüşmüş gözüne herhangi bir ilaç gerekmez,buz koymayı deneyin yarın sabah geçmemişse getirin bakarız demiş. siz ne diyorsunuz hocam.hakkınızı helal edin,rabbim bin kere razı olsun sizden inşallah.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 May 2015 Saat 01:57 |
|
Kremden ise; SADECE, kremi surdugunuz yerlerde olur. baska bolgelerde de oldu ise, Viral bir dokuntudur, tedavi gerekemz, kendiliginden iyilesir.
Gozunde; 1- Capak varsa: Mikrop kapmistir, sadece, Tobrased goz damlasi, her iki goze; gunde:4x1 ,5gun damlatin. 2- Capak yoksa, krem kacirmis olabilir, soguk su ile yuzunu yikayin, yeterli olur. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|