Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Aşılar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Rota aşısı ve yan etkisi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumRota aşısı ve yan etkisi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sedesa Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 256
Mesajın Direkt Linki Konu: Rota aşısı ve yan etkisi
    Gönderim Zamanı: 08 Nis 2013 Saat 14:53
Merhaba Kadir bey, ben bir süre önce oğlumun sürekli yesil kaka yapması ile ilgili bir soru sormuştum ve cok beslenmemden olduguna inanarak com üzerinde durmadım sonrasında. Bir aydır hiç sarı kaka görmedim.... Bugun rota aşımızın 2. Dozunu yaptırmaya gittik ve hemşireye paylaştım bu durumu.... Ne zamandır var diye sorunca birden ilk doz asımızdan sonra başladığını hatırladım.../ onceleri aşının yan etkisi sanırım deyip sonra da unuttum bu olayla başladığını...
Hemşire endiselendirdi beni yorumlariyla.... O an aşıyı açmış oldu yoksa yapmayacaktı.... Endişelendi.... Onun tepkisi üzerine ben de endişelendim.... Oglum 5aylik ve sanırım 8 kilo oldu artık... Neşesi yerinde, ateşi yok ama hep ishal gibi kakası... Ve günde 7-8 kez kaka yapıyor .... 2. Dozu da yaptırdım, yaptırmasa miydim acaba???

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119716
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Nis 2013 Saat 19:33
Rota asisi ile en ufak bir ilgisi yok.. 8kilo; 7 aylik cocuk kilosudur.. Hem hasta olup, hem bukadar kilo almasina imkan yok, cocugunuz normal, cok yediginden oluyor.. Siz boyle arandikca bir gun bir "cakal'a" catacaksiniz, fena halde caniniz yanacak.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.