Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Reflü
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumReflü

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Fıstık Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 53
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ara 2012 Saat 15:47
Kadir bey merhaba ; benim kızım 2 aylık her emmeden sonra kusuyor ve arada bir boğulcak gibi sesler çıkarıyor dr.reflü illacı verdi  2 ay kullanmamı söyledi gavıscom infant kullanıp kullanmamakta kararsız kaldım , kızım doğduğunda 3.500 gr , 1 aylıkken 4.500 gr 2 aylık 5.125 gr dr bana bebeğin yeterli kilo almadığını mama takviyesi yapmam gerektiğini söyledi ne yapmam gerekiyor.

Düzenleyen Fıstık - 22 Ara 2012 Saat 15:49
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119716
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ara 2012 Saat 19:12
1- ONCELIKLE o hicbirseyden haberi olmayan doktordan kurtulun. Kendinize baska doktor bulun.
2- Cocugunuzun gelismesi super, hicbir eksigi yok.
3- Bu kadar kusmaya ragmen bukadar guzel kilo almasi; onun fazla emdigini ve rahatsiz olmamak icin kustugunu gosterir. Hastalik kusmasi olsa idi, kesin kilo kaybi olurdu. Goruyorsunuz; ne kadar kolay teshis koyup ilaci dayiyorlar... Biraz "Yeni Dogan Ozellilerin den" bilseler bu sacmaliklar olmayacak...
4- Sakin mama takviyesi yapmayin, zaten sutunuz fazla fazla geliyor.. Ne bicim doktor bunlar, anlasilir gibi degil...
Yukarı Dön
Fıstık Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 53
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Ara 2012 Saat 14:32
Çok teşekkür ederim içimi çok rahatlattınız ; ben dr boğulcak gibi sesler çıkarıyor deyince bana normal değil bu cigerlerine süt kaçar boğulur dedi illacı sanırım iş olsun diye verdi :)

Düzenleyen Fıstık - 23 Ara 2012 Saat 14:54
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.