|
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Nis 2014 Saat 18:53 |
|
Kaka ile atesin bir alakasi yok, Grip basliyor. Eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
|
semuna
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Nis 2014 Saat 19:39 |
|
Hocam Dr a götürdüm Boğaz'da bişey yok kulaktada bişey yok burun akıntısıda yok 3 gun ateşi bekleriz olmazsa kan tahlıli idrar tahlili yaptırırız dedi. Ateş 38😣hocam ateş düşürücü olarak ne kullanmalıyım .5 aylık 7 .100 gr kız bebek
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Nis 2014 Saat 21:53 |
|
Atesin derecesine bakmiyoruz.. "Yazarlar" bolumunde: Ates ile ilgili 2 tane makalem var. Onlari okumadinizmi?
Ates derecesi hic onemli degildir. Cocuk rahat ise, kac derece olursa olsun, ilac vermeyin. Rahatsizlik hissederse verin. Illaki vereceksiniz; Calpol( veya benzerleri) veya ParaNox120 fitil, en fazla, gunde:2x1olcek (5ml) kullanabilirsiniz. Dolven, Ibuprofen grubundan; gunde en fazla,3x1/2 olcek(2.5ml) alabilir. Makalelerimi eski mailleri mutlaka okuyun. |
|
![]() |
|
semuna
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Nis 2014 Saat 23:20 |
|
Çok teşekkür lerlere hocam inanın hergün okuyorum . Aksama kadar 37.5 seyretti ateşi en son akşam çok rahatsızlandı 38 olmuştu ateşde paranox120 fitilden 3/4 verdim 3 saat sonra falan ateş düştü keyfi yerındeydi. Hocam viral enfeksiyondur dimi.bebek olduğu ıcın korkuyorum. Kulakta Boğaz'da bişey yok burun akıntısı yok.sadece ateş var bir de hafif bi yerden hırıltı geliyor ama Boğaz'dan mı burundan mı anlamadım. Çok az gelıyor.ateşin niye sebebi yok şimdi
|
|
![]() |
|
Gamze
Kıdemli Moderatör
Dora'nın annesi Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 8912 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Nis 2014 Saat 23:33 |
|
Eski maillerde arama yapmak için;
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=41340&title=eski-maillerde-arama-yapmak-icin |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|