Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ellerde kizariklik,kasinti
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumellerde kizariklik,kasinti

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
elfkrm Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 111
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı elfkrm Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: ellerde kizariklik,kasinti
    Gönderim Zamanı: 22 Şub 2015 Saat 19:17
    http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=47330&KW=egzama+gibi&PID=1062699&title=span-classhighlightegzama-span-span-classhighlightgibi-span#1062699

Merhaba Kadir Bey size daha oncede sormustum.linki ekliyorum.vazelin kullanin yazmistiniz.o gunden beri kullaniyoruz ancak ellerinde bir gelisme olmadi size danismadan dr.ada goturmek istemiyorum.kullanabilecegimiz birsey varmi.sabunda sebamed ise yararmi acaba.tesekkurler...

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119716
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Şub 2015 Saat 21:13
Gunde iki defa; Ultralan pomat surun ve devamli "Merserize eldiven" (gece dahil)giyin... Iyilestikten sonra, her el yikayistan sonra, Vaselin kullanin.
Yukarı Dön
elfkrm Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 111
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı elfkrm Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Şub 2015 Saat 23:39
Tesekkur ederim.oglum mart 2009lu.bu ilaci ne kadar sure kullanalim?birde bu merserize eldiven dediginiz ozel birsey mi?eczanelerde bulunurmu yada nerden alabilirim.kusura bakmayin hic bilgim olmadigi icin soruyorum.bulamazsam baska bir secenegim varmi.tesekkur ederim.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119716
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Şub 2015 Saat 17:58
Izci veya Polis eldiveni diye, satilir.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 23 Şub 2015 Saat 17:59
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.