|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
pimpirik
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: allerjiGönderim Zamanı: 07 Oca 2015 Saat 00:54 |
|
hocam izninizle arkadaşımın bir sorusunu paylaşıyorum. sizi çok keşfetmiş o yüzden kızı 6.aya gelene kadar bi sürü doktorun madarası olmuş.
26 haziran da 36 haftalık kızı oldu. 2300 gr 47 cm. bugün 7300 gr 63 cm. anne sütü aldı 5 ay boyunca. kan damlası vermiyor. bu ay multitabs başladı. 5. ayında ek gıdaya malesef ki ema ve armut ile başlamışlar. meyveden sonra çorbalara geçmişler. patates, havuç, kabak ve irmikli çorba yapmış. kızının ağız cevresinde, çenesinde kızarıklıklar oluşmuş. doktoru kızarıklık geçene kadar ek gıdayı kesmelerini söylemiş ve topicrem vermiş. arkadaşım tedirgin. bu sürecin hep allerji ie geçeceğini düşünüyor. Sizin yazılarınızı okumasını söyledim. şimdi ne yapmaı hocam. ben elimden geldiğinde facebookta sizin yazılarınızı paylaşıyorum, insanları doğru bildikleri yanlışlardan kurtarmaya çalışıyorum ama malesef ki insanımız at gözlüğü takmış. o kadar saçma şeylere inanıyorlar ki Allah o bebeklerin yardımcısı olsun.bebeğin karnına sirkeli ekmek mi saran dersiniz, çocugu uslu diye başk kadınlara bebeğini emzirten mi dersiniz? bu ülkede bazen kendimi fazla hissediyorum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Oca 2015 Saat 07:34 |
|
1- Kilo almasi; super... 3.5kg doganlara yetsmis.
2- MultiTabs damlayi, 1 yas bitene kadar versin. 3- Verdigi butun "ek gidalar" ancak, 6. aydan sonra verilebilir. Sacma sapan, sebze corba ve pureleri ile ugrasmasin, benim anlattigim sira ile versin. 4- Merak etmesin, acele etmesin. Buyume cagindaki bir cocugun esas gidasi sut ve sutlu gidalardir. 5- Maalesef, bizim insanimizin mayasi bu!!! Kitap okumadiklari icin, boyle bir aliskanlik, Devlet adamlarinda bile olmadigindan, Turkiye daha cok seneler nal toplamaya mahkumdur. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|