|
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31 Oca 2015 Saat 01:56 |
|
O "gozu kor olasica" PERFORMANS dedikleri usul ciktigindan beri HERYER bozuldu. Simdi herkes, gereksin-gerekmesin, Ameliyat yapma pesinde..
|
|
![]() |
|
ozgur44
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Şub 2015 Saat 12:29 |
|
Hocam Merhabalar; yukarıda anlattıklarımdan sonra sadece dediğinizi uygulayıp 3 gün illadin damla sonrasında 1 hafta serum fizyolojik ve coldmix kullandım dün 1 hafta doldu işitmesi daha iyi oldu bugün esneyince ve pipetle süt içerken kulağımdan pat pat ses geliyor dedi buda sizin bahsettiğiniz ses olsa gerek yani öztaki çalışmaya başladı sanırım. Siz olmasaydınız hala kızımın kulağını kime ameliyat ettireyim diye arayışa devam ediyor olacaktım. Şu an okadar rahatımki üzerimizden büyük bir yük aldınız. Acımasız doktorların karamsar konuşmalarından sonra bizi okadar rahatlatıyorsunuzki bütün stresimizi atıyoruz üzerimizden. İnanın o bile yeter. Size minnettarım teşekkür ederim hakkınızı helal edin. Geri dönüş mahiyetinde yazdım hoşçakalın
Düzenleyen ozgur44 - 04 Şub 2015 Saat 12:32 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|