Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İlaçlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - iliadin damla ve anne sütü
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumiliadin damla ve anne sütü

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
burak7 Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 350
Mesajın Direkt Linki Konu: iliadin damla ve anne sütü
    Gönderim Zamanı: 12 Şub 2013 Saat 11:40
sevgili kadir hocam. yine size danışmak istiyorum izninizle..

1- tavsiyeniz doğrultusunda zaman zaman çocuklarımda iliadin damla kullanıyorum. 3 günlük kullanımın sonunda kalan damlayı atmalımıyız? eczacıya geçen gün evimde iliadin damlam var dedim, o da bana bu damlanın 1 hafta sonra etkisini kaybettiğini ve kullanılmaması gerektiğini söyledi. doğru mu? o zaman hep israf oluyor damlalar. çünkü 3-5 günde bitmesi mümkün değil.

2- 8,5 aylık bir kızım var. 6 ay sadece anne sütüyle besledim artık ek gıda alıyor ama günde 700cc de anne sütü veriyorum. kızım beni hiç emmedi. sütümü hep sağarak verdim. çokta güzel sütüm oldu, hala da eskisi kadar olmasada kızımın günlük ihtiyacını karşılayacak kadar var. ancak ben süt sağmaktan çok yoruldum. çalışıyorum, işlerim yoğun bu aralar ve artık süt sağmak işkence gibi geliyor bana. 8,5 aydır makineyle yapışık yaşıyorum, gerçekten çok bunaldım ve sters yapıyorum artık. şimdi sütü bıraksam dondurucuda kızıma 1 yaşına gelene kadar anne sütü stoğum var. artık bırakmak istiyorum ama vicdanımda sızlıyor. ama bu süt sağma işi artık beni öyle strese sokuyor ki sanki artık faydadan çok zarara dönüyor.

sizce ne yapmalıyım. görüşünüz benim için çok değerli. 1 yaşına kadar stoğum var diye içim rahatlıyor ama ne bileyim işte.. devam et derseniz kesinlikle devam edeceğim.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119746
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Şub 2013 Saat 18:41
1- Iyi palavra sikmis, etkisini asla kaybetmez, ancak kirlenme olabilir diye bir muddet sonra ( 2-3 ay)  atilmasi gerekir.
2-Hic onemli degil, artik bu zamandan sonra o kadar onemli degil, kafaniza gore takilin, kendinizi parcalamaniza artik gerek yok. Tabii sagma isini birden birakirsaniz, memedeki sut yapimi sizi sikintiya sokabilir, tedrici bir kesis daha iyi olur.
Yukarı Dön
burak7 Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 350
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Şub 2013 Saat 10:04

cevaplarınız için çok teşekkür ederim kadir bey. iyi ki sizi tanımışım.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.