Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İlaçlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - conserta kullanımı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumconserta kullanımı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ceynrose Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 554
Mesajın Direkt Linki Konu: conserta kullanımı
    Gönderim Zamanı: 26 Şub 2013 Saat 12:58
hocam iş yerinde arkadaşımın bir sorusunu iletiyorum size oğlu 8 yaşında 39 kilo iki aydır consenta kullanıyormuş ilk ay 27 mg ile başlanmış ikinci kutuda 36 mg iştahta azalma ve geç uyuma sabahta geç kalkma olduğu için uykudan uyandırıp sabah 8 gibi ilacı verip işe geliyormuş o tekrar uyuyormuş ve 9 da kalkıyormuş.şu ana kadar derslerinde düzelme olmamış.sık sık kalem düşürme ders dışında farklı şeylerle ilgilenme sorunu varmış.pedagog olmadınızı söledim ama sizden sürekli bahsettiğim için ısrarla size sormamı istiyor.kullanımındamı bi yanlışlık yapıyorum diyor.kendi bu ilacı veren doktoruna sormuş ama net bir cevap alamıyormuş.
batuhanım herşeyim.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119819
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Şub 2013 Saat 00:03
Bu ilac; eskiden kullanilan, Ritalin'in daha gelismis sekli. ADHD (=Attention Deficiency, Hiperactivity Disorder) yani kisaca Hiperaktivite icin kullanilan bir ilactir. o cocukta bu hastalik yok... YA: Sadece derslerle pek ilgisi olmayan bir hayta... YADA: Super-zeka bir velet, derste anlatilanlar cok basit geliyor ve cani sikiliyor. Ayirim yapabilmek icin, aldigi ders notlarina bakin, Pekiyimi? Zayifmi???
Ilaci veren her kim ise, bu isten pek anlamayan birisi imis...

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 27 Şub 2013 Saat 00:04
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.