Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - gelişim
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumgelişim

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
spancm Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 338
Mesajın Direkt Linki Konu: gelişim
    Gönderim Zamanı: 15 Ara 2012 Saat 12:28
Hocam yeniden merhaba.
İkizlerimi artık biliyorsunuz,25 aylık oldular.Hep hastalıkları ile ilgili bilginize danışıyordum şimdi birde gelişimlerini sormak istedim.
Dağhan,
35 Haftalık  2500 gr doğdu şu anda 25 aylık.13.600 gr,boyu 88 cm.
Batuhan,
35 Haftalık 2400 gr doğdu şu anda 25 aylık 12.200 gr,boyu 88 cm.

Hocam bir de bir arkadaşım amway ürünleri satıyor.Bana amway balık yağı kapsülü ve multi vitamini getirmiş.Hergün vermemi önerdi.Aslında ben hergün doğal bir portakal,bir mandalina,bir elma,bir nar,bir havuç ve bir trabzon hurması veya muz şeklinde karışık  meyve suyunu kendim sıkıp içiriyorum fakat bunları da verirsen iyi olur kullanan çocukların 3 ayda boyları 8 cm uzuyor gelişimleri çok fark ediyor dedi.Bu kadar hızlı boy uzaması bana pek normalmiş gibi gelmedi.Sizce kullanmama gerek var mı?
Şimdiden teşekkürler.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119723
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ara 2012 Saat 18:12
1-Her ikiside, 3.5 kilo doganlara yetismis. Daghan; 2.5 yas gibi.
2- Boy uzamasinin, aylara gore "Limitleri" vardir. En fazla boy uzamasi, Ilk 3 ayda olur, bu aylarda ortalama; ayda/4cm alinabilir. Yas ilerledikce bu "boy uzama" miktari azalir.
3- Beles geliyorsa, kullanin, para verdiginize degmez.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 15 Ara 2012 Saat 18:15
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.