Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - terliyor,burnu,gözleri akıyor
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumterliyor,burnu,gözleri akıyor

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
prn Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9
Mesajın Direkt Linki Konu: terliyor,burnu,gözleri akıyor
    Gönderim Zamanı: 25 Ara 2009 Saat 18:16
Dr.bey kızım 5 gün sonra 9 ayını tamamlayacak.dünden beri hapşırıyor,bugünse hapşırığı arttığı gibi burnu ve gözleri de akıyor.keyfi daha önce geçirdiği gripteki kadar kötü değil.ama kafası vücudu yıkanmış gibi ıslanıyor terden.gözleri baygın baygın,kaldıramıyor gözkapaklarını yavrum Unhappy grip belirtileri gibi ama ateş yok.terlediği için heralde...ikimizde h1n1 aşısı olduk.Ocak'ın 4 ünde 2.yi olacak kızım.şimdi bu nedir ve terleme ile göz ve burun akıntısı için ne yapmalıyım?

Bu arada geçen gün bir öğretmen arkadaşım ağır gripliyken yine de okula geldi sağolsun,öğretmenler odasında hapşırık öksürük filan...2 gün sonra sadece burnum aktı benim de ama geçti,belki aşıdan kolayca atlattım belki de kızıma bulaştırdım herneydiyse o...belirtmek istedim belki ilgisi vardır durumla diye...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 119736
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ara 2009 Saat 19:23
Basit bir grip geçiriyorsunuz. Yapılacaklar, eski maillerde.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.