|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
NURSENGOK
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı NURSENGOK
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Kulak iltihabıGönderim Zamanı: 12 Eki 2014 Saat 19:32 |
|
Hocam merhaba,
12aylık kızım var.boyu 80cm kilo10. Burun akıntısı ve ateşi vardı. Sf kullandım. Hiç durmadan ağlamalar ve gece uyanmalar huzursuzluk başladı. Meğer kulağı ağrıyormuş. Dr götürdük. Orta kulak iltihabı dedi. 1- Sf kullandığım halde nasıl oldu anlamadım ve her bir burun deliğine 10 damla kullandığım halde 2- sudafed (sabah akşam 1 cay kaşığı)verdi kullanmalımıyım 3- illiadin burun damla verdi 2x1 (3gun) Ne diyorsunuz hocam? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Eki 2014 Saat 19:46 |
|
Anlamsiz aglamari her fark ettiginizde, Iliadin baslayin.
1- Iliadin ped damla(Sprey DEGIL) Gunde:2x2'ser damla, 3 gun damlatin, sonrasinda Serum fiz ile devame din. 2- SAKIN:Sudafed'i vermeyin, buyuk tuzaktir, 3-5 gun sonra Hiriltilari olur ve doktorda hemen Astim veya Bronsit/Bronsiolit gibi teshislerle caniniza okur. 3- Iliadin PED. DAMLA... Gunde:2x2'ser damla...3 gun. |
|
![]() |
|
NURSENGOK
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı NURSENGOK
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Eki 2014 Saat 22:22 |
|
Çok ağlıyordu susturamayınca bir çay kaşığı Calpol verdim rahatladı gibi görünüyor çünkü uyudu. İltihabı atlatıncaya kadar her Huzursuz olduğunda Calpol vermemde bir sakınca var mı hocam?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Eki 2014 Saat 07:34 |
|
"cay kasigi" dediginiz, Torkish "cay kasigi" ise, 1ml bile ilac vermediniz, kendiliginden sustu... Kutu ustunda yazan; Ingiliz "cay kasigi" dir ve 5ml alir...
Ayricada, cay kasigi ne alaka!!! 10 kilo cocuk, rahatlikla gunde 3x1 olcek Calpol alir.Gerektiginde kullanin. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|