|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Vema
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Gecmeyen ishal ve alarjiGönderim Zamanı: 20 Nis 2014 Saat 06:00 |
|
Merhaba kadir bey;
Uzun zamandir sizi takip ediyorum degerli vaktinizi almamak icin Inanin size cok kisa ozet gecmeye calisicam hikayemizi. 12 aylik oglum ilk ayindan bu yana ishal.oglumun kusmasi Ve gunde 15 defa kaka (ishal) yapmasiyla defalarca hastahanelerde Kaldik.canadada yasiyorum hala sickkids hastahanesine ayda bir gidiyoruz. Defalarca ultrasonlar biopsiler x-raylar testler yapildi hersey temiz sut alarjisi Var (eminiz) suan gunde 4 defa ishal kaka yapiyor. Sonuc olarak oglum 12 aylik 7 kg 70 cm (az kilo aliyor) 10. Mamasi suan Kullandigimiz (bircok mama denendi) ozel bir mama. Oglumun Incebagirsaginin icinde bulunan parmakciklarin gereginden kisa olmasi Kilo almasina ve yedigini tutamasindan dolayi ishal oldugu dusunuluyor Size sormak istedigim bir Anne olarak cok yiprandim acaba ne olur nasil Gecer oglum duzelirmi sizin fikriniz nedir simdi den cevabiniz icin tesekkurler. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Nis 2014 Saat 19:19 |
|
Cocugunuzda, "Enzim eksikligi" var. Oradaki ismini bilmiyorum ama, "Festal" veya "Pancreatin" gibi isimlerle satilan bir toz sekli mutlaka vardir. TOZ SEKLI YOKSA, Festal drajeyi bir havanda ezip, 2-3 kisma bolup, gun icinde verin. 3-5 gun sonra durumu bana yazin.
|
|
![]() |
|
Vema
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Nis 2014 Saat 20:03 |
|
Eczanelere sorup bulmaya calisicam tabi recetesiz satilan bir ilacdir umarim aksi halde zor verir buradaki doktorlari. Emzim eksikligi gecici yada tehlikesiz bir durummudur? Cok tesekkurler kadir bey en kisa zamanda durumu size bildiririm.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Nis 2014 Saat 23:50 |
|
Sadece "can sikicidir"... Tabii, cocugun yasam kalitesini de etkiler.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|