|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
eflatun19
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı eflatun19
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: egzamaGönderim Zamanı: 27 May 2014 Saat 17:24 |
|
Hocam kızım 5,5 yaşında ilk defa saçımızda kepek oldu, şampuan değiştirmiştim galiba ondan oldu, kızımın kimyasal maddelere bazı sabunlara vs. alerjisi var daha önce de kolunda olmuştu el sabununu değiştirerek kurtulduk, saçında yeni farkettim tam ense kökünde kızarıklık var iki kısım halinde saç diplerinde var, dün sabah kendisi kaşıdı dolu dolu kepek oldu kıyafeti, akşam eve gidince bebe yağıyla ovdum iyice kabuğu gitsin diye 30 dak. bekledim sonra mustelanın şampuanı ile yıkadım, normalde dalin , janson komili hepsinden kullanmıştım şimdiye kadar hiç olmadı, şimdi mustela mı yoksa uni bayb diye bir ürün var en son onu kullandım ondan mı bilmiyorum, saç diplerinde sabah kabuk yoktu sadece kızarıklık var banyodan sonra da mustelanın stre... diye bir kremi vardı onu sürdüm nemlendirsin diye, elleyince kızarıklıklar kuruydu, kolunda çıkan kızarıklıkta mantar kremleri işe yaramamıştı kortizonlu kremlerden sürmüştüm ve sonuçta sabununu da değiştirdim öyle geçti ne yapmam lazım, bana yol gösterir misiniz ? Teşekkür ederim....
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 May 2014 Saat 21:27 |
|
Selenium ihtiva eden, "Selsun" veya "Clear" kullanin.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|