|
Grıp |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <123 |
| Yazar | |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 Kas 2025 Saat 13:06 |
|
Nokta şeklinde ve noktaların birleşmiş şeklinde olanlar; isiliktir.
Allerjik döküntüler daima harita şeklinde ve hafif citten kabarık haldedirler.
|
|
![]() |
|
Nanac
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Saat 6 Dakika önce Saat 08:30 |
|
Günaydın hocam evet nokta şeklinde ama elede pütür geliyor yani ciltten hafif yukarda...bu oksuruk hızlı nefesten sonra oldu..sadece göğüs bölge hafif omuzlar ve yüzün az bi yerinde var..bu arada ates dustu hıcbılac vermedim ama oksuruk fena hocam yani gece az olurdu bgecw cok oldu arka arkaya tıkar şekilde 3 5 kere gece boyu uyandı..sonra uyudu zaten sabah uyanıyor 10 kadar çok fena oksuruk konuşamıyor bile sonra rahatlıyor illadin yaptim 1.5 gün akşam yapmayı unutunca biraz ara vereyim dedim cnk geniz akıntısı var burun tıkalı ve boğazdaki etler cok sis henüz eto mi bademcik olan yermi bilmiyorum ama ağrı yok..dilde pas yok sadece beyaz..bu oksuruk icin ne yapayım yani bal limon ve diğer her şeyi yaptim. Buhar sıcak yaptim ama sogukmu olmalı..yada hangi şurup öneririsiniz alalımmı.. tesekkurler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Saat 36 Dakika önce Saat 09:00 |
|
Sakın (kimselerin aklına uyup da) öksürüğü kesecek bir işlem yapmayın. Öksürük, vücudun (Akciğerlerin)
savunma mekanizmasıdır. Öksürük keserek hiçbir hastalığı tedavi edemezsiniz. Bilakis, solunum yolundaki mikropların Akciğerlere inerek Zatürre yapmasına sebep olursunuz. Veya; Zatürreyi daha ağır hale getirirsiniz. Türkiye'de zaten; zatürreden bu kadar korkulmasının sebebi de, bu "öksürük kesme" saçmalığı yüzünden hastaların ölmesidir. Sadece; Ara ara sıcak buhar, Limonlu bal ve ColdMix uygulayarak, öksürüğün tahrişe sebep olup, öksürüğü daha da arttırmasını önlemektir. Sabırlı olun ve anlattıklarımı uygulayın.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <123 |
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|