|
Tromboz ve ilaç |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
FatmAY
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Tromboz ve ilaçGönderim Zamanı: 2 Saat 2 Dakika önce Saat 23:39 |
|
Hocam kolay gelsin annem için yaziyorum haftasonuna girdik.diye size sormak dışında baska çaremiz yok umarım yardımcı olabilirsiniz.. alanınız değil ama... size cok güveniyorum.
Annem 55 yaşlarinda varisleri var. Venoz yetmezlik. Bacakta toplardamarlarda kan akımı varmış. Doktor kontrole getirin pıhtı atabilir demişti. 6 ay sonra yani geçen hafta götürdüm sol bacak toplar damarda pıhtı var dedi. Hibor diye bir kan sulandırıcı verdi. 10 gün kullanıp gelin dedi. 7. Gunundeyiz ama iki.gundur annemde aşırı derecede hararet oluyor sicak basması oluyor. Prospektusu okuduğumda sucak basması tehlikeli belirtiler arasinda yer alıyor ve acilen ya dokfora ya acile başvurun diyor. Ve az once fark ettim. Ne yapmamiz gerek. Kullanmayi biraksak pihti atar mi pazartesiye kadar bekleyelim mi.. acile gidip cahil doktorların denegi olsun istemiyorum ama ne yaomam gerektiği konusunda da fikrim yok. Iki.uktrason görüntüsünü de ekliyorum. Lutfen yardımcı olur musunuz? Ek bilgi olarak sağ kalp kapakciginda da kacak varmış. Küçük dedi ama var dedi doktor. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|