Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Tromboz ve ilaç
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Tromboz ve ilaç

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
FatmAY Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 15
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı FatmAY Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Tromboz ve ilaç
    Gönderim Zamanı: 3 Saat 15 Dakika önce Saat 23:39
Hocam kolay gelsin annem için yaziyorum haftasonuna girdik.diye size sormak dışında baska çaremiz yok umarım yardımcı olabilirsiniz.. alanınız değil ama... size cok güveniyorum.  
Annem 55 yaşlarinda varisleri var. Venoz yetmezlik. Bacakta toplardamarlarda kan akımı varmış.  Doktor kontrole getirin pıhtı atabilir demişti. 6 ay sonra yani geçen hafta götürdüm sol bacak toplar damarda pıhtı var dedi. Hibor diye bir kan sulandırıcı verdi. 10 gün kullanıp gelin dedi.  7. Gunundeyiz ama iki.gundur annemde aşırı derecede hararet oluyor sicak basması oluyor. Prospektusu okuduğumda sucak basması tehlikeli belirtiler arasinda yer alıyor ve acilen ya dokfora ya acile başvurun diyor. Ve az once fark ettim. Ne yapmamiz gerek. Kullanmayi biraksak pihti atar mi pazartesiye kadar bekleyelim mi.. acile gidip cahil doktorların denegi olsun istemiyorum ama ne yaomam gerektiği konusunda da fikrim yok.  Iki.uktrason görüntüsünü de ekliyorum. Lutfen yardımcı olur musunuz? 
Ek bilgi olarak sağ kalp kapakciginda da kacak varmış.  Küçük dedi ama var dedi doktor. 

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.