Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İshal & Kabızlık & Kusma
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kusma
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkusma

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nejmettin Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 61
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nejmettin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: kusma
    Gönderim Zamanı: 04 Eyl 2014 Saat 14:38
    kızım23 aylık 1hafta önce denize girdi kızım o gece ateşlendi sabahı burun akıntısı basladı 2 gün ateş ve akıntı devam etti gecti bu gece tekrar ateşlendi sabahı kusma basladı kusmugu sümüksü sanki burnundan atamıyor kusmuyla cıkıyor doktora gittim bogazı hafif kırmızı agladıgı için olabilir nedeneni bu olamaz dedi TİT.KARACİGER TESTİ.VE 2 SAAT SERUM TAKILSIN DEDİ DAHA ÖNCEDE İYE GECİRDİ SUAN İDRAR ALMAYA CALIŞIYORUM BU KAN TESTİNİ VE SERUMU YAPTIRMALIMIYIM karaciger neden anlamadım bebekken kanlı kaka ve acıkrenkli dışkı gecmişi var 13 kilo 87 santim kafa capı 2 hasta önce farklı hemşire50,2 ölctü bu hemsere 49.5
JNJK
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119797
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Eyl 2014 Saat 19:33
1- KACIN ORADAN.... Sadece; yedigi-ictigi bir gida ile mikrop kapmis, kusma ve ishal ile mikroplar atilinca cocuk kendiliginden iyilesecek. SAKIN; Ilac/antibiyotik vermeyin...
2- HIC BIR TAHLILE GEREK YOK, hicbirini yaptirmayin.
3- Turkiye deki, hemsireler; birakin kafa capini olcmesini, boyunu bile dogru olcmekten acizdirler, takmayin kafaniza...
4- En azindan artik Bingildak ile ugrasmayi birakmislar. Kim bunlari uyandirdi ise!!!
Yukarı Dön
nejmettin Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 61
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nejmettin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Eyl 2014 Saat 19:37
yok hocam kızımın yeni kapanmaya basladı bıngıldagı 19 aylıkken cocuk doktoruna yolladılar bizi kafası büyük diyorlar hangi ölcüm dogruysa ishal baslamı hocam k.gelsin
JNJK
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119797
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Eyl 2014 Saat 21:21
Normal sinirlar icinde. Illede herkez "Ortalama" degerde olacak diye bir sey yok...
Ishal gelebilir. Egere, kusma cok etkili olurda, barsaklara hic mikrop gecemezse, ishal ancak o zaman olmaz.
Ishal gelirse, sakin ilac/Antibiyotik vermeyin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.