Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - birkaç soru
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumbirkaç soru

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
DEFNEIRMAK Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 148
Mesajın Direkt Linki Konu: birkaç soru
    Gönderim Zamanı: 29 Ağu 2012 Saat 14:52
1)hocam benim 13 aylık ve 72 aylık iki kızım var .küçük kızım 9.7 kg 75cm büyük kızım bitürlü kilo almıyo yemesi fena deil fakat çok hareketli 19 kg 114cm gelişmlerini değrlendrmisinz.2)ikiside yazın yeteri kadar güneş ve deniz gördüler ben dvit 3 ampul yaptrmak istiyorum ama bizim dktr dvit 3 te çok fazla dvit olduğunu vücutta depolandığını karaciğeri yorduğunu iddia etti ben size inanndığım için yaptıracam ikisinede hangi aralıklarla yaptırmalıyım. 3)lküçük kızıma bu ay suçiçeği ve grip aşısı yaptıracam ikisini aynı anda yaptırabilirmiyim. 4)hocam bide küçük ıkzım hala anne sütü alıyo inek sütünü 1 çay bardağı kadar ancak tüketiyor hergün 1 yumurta yer fakat et fazla sevmiyor en son 6 ay önce hgb si 12.2 idi hiç demir damlası kullanmadım bide baktırmama gerek varmı. hocam vaktinizi aldım çok teşekkürler..
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119797
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ağu 2012 Saat 21:49
1- Her ikisininde gelişmeleri iyi. Fazla kiloları yok ama normal sınırlar içinde.
2-Dvit3 ampul; 6 ayda bir 1 ampul içirebilirsiniz. İğne olarak yaptırmayın. O doktorun Dvit3 hakkında en ufak bir bilgisi yok.
3- Her iki aşıyı; ya aynı gün yada en az 1 ay ara ile yaptırabilirsiniz.
4- Bu yaş için HGB; 12.2 süper bir değer. Sakın demir ilacı vermeyın. Bir dahada ancak, solukluk farkettiğinizde yaptırın.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.