|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
gulsan38
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: sürekli ishalGönderim Zamanı: 22 Eyl 2014 Saat 12:46 |
|
hocam 18 aylık oğlum 12.5 kg. 88 cm boyunda. doğduğundan beri günde 3-4 kez kaka yapıyor hep cıvık kıvamda ama su gibi değil. her ay mutlaka ishal oluyor günde 7-10 kez sulu kokulu kaka yapıyor ishal olunca. 3 gün falan sürüyor. her seferinde kakasını acile götürüp tahlil yaptırıyorum temiz çıkıyor. bir keresinde maflor kullandık hemen düzeldi ama her ay mutlaka sebepsiz ishalimiz oluyor. emziriyorum hala, normal yemek yiyor fazla yediğinden kaka yaptığını sanmıyorum. 5 dişimiz var sacları doğduğundan beri aynı hiç uzamadı, bacakları biraz çarpıktı bir ampül d vit verdik. çocuk dr umuz zinco ve sanasol vitamin verdi yine ishal oldu ve feci pişik oldu. bağırsaklarında bir sorun olabilirmi dişleri az çiğnemeden yutuyo yediklerini sindiremiyor olabilirmi, yedikleri aynen çıkıyo bazen. bana yol gösterirmisiniz zincoyu ve vitamini kestim . süt ve peynir yiyince de ishal oluyordu onuda kestim, ne kadar süre sonra tekrar denemeliyim sütü... bağırsakları için bir dr a götürmeme gerek varmı. birde hemoglabin 11,5 çıktı normalmi.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Eyl 2014 Saat 08:47 |
|
Meslek hayatim boyunca, HICBIR hastami, ishal oldu diye tahlile gondermedim... Ne oluyor boyle??? Doktorlarmi cok pust, sizlermi cok safsiniz???
1.3kg FAZLASI VAR!!!!!!!!!! Belliki, cok yedigi icin, cok kaka yapiyor. Hastalik olsa, degil fazlalik, normal kiloyu bile tutturamazdi. Cocuk hasta filan degil, az yedirin duzelir. SAKIN: Zinko ve Vitamin kullanmayin... HGB: bu yasta ALT SINIR: 10.5g/dL dir.. Eski mailleri okuyun, yoksa don-dolas ayni konulari anlatmak zorunda kalacagim. |
|
![]() |
|
gulsan38
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Eyl 2014 Saat 09:14 |
|
Sağolun hocam vitaminleri kestim zaten. Devamlı ishal olmasi beni tedirgin ediyo. Bagırsaklarında bi sorun olmasindan korkuyordum. Çok yemek yemiyo aslinda. Buranın şebeke suyu kirli devamlı dizanteri salgını oluyo ondan tahlil yaptırıyorum.hiç bişey yaptırmaya gerek yok yani. Kolay gelsin hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Eyl 2014 Saat 09:40 |
|
Palavra... Dizanteri ile ilgili eski mailleri ve "Alt Forum" yazilarini okuyun.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|