Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 9 aylık bebeğim ve sorunlarımız
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forum9 aylık bebeğim ve sorunlarımız

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Nazlım Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2
Mesajın Direkt Linki Konu: 9 aylık bebeğim ve sorunlarımız
    Gönderim Zamanı: 15 Eki 2012 Saat 09:24
merhaba doktor bey yazılarını okudum ve yararlı birçok bilgi edindim teşekkür ederim. sormak istediğim bir kaç sorum var yardımcı olursanız sevinirim
1. bebeğim 26/12/2012 de 39 haftalık 2,5 kilo doğdu şu anda 9 aylık 7600 kg ve 70 cm. iştahı haddinden fazla yerinde çok şükür ama çok sık kaka yapıyor ishal gibi günde 7-8 kere yaptığı oluyor her yemeye bezini alıyorum.bu bir sorun mudur?gelişimi nasıl sizce?
2.çok sık grip oluyor doğdu doğalı burun akıntısı öksürük gitmedi diyebilirim.
3.gece uyku düzenimiz hiç yok nerdeyse saat başı uyanıyor ve çalışmaya başladım başlayalı da uyumamak için direniyor çok ağlıyor.uyku düzeni oluşturmak için bir tavsiyeniz var mıdır?
4. coldMix damla yazmışsınz maiilerinize, nasıl kullanmalıyım tam adını alabilirmiyim?
5. limonlu bal karışımına ne kadar ölçü verebilirim?
6. aşırı haraketli kızım. hiç oturmuyor demek yerinde.yine de yorulup uyumuyor :)
7. dolven, paranox,iburamin cold gibi ilaçların bir zararı var mıdır?
8. kansızlık olduğunu söyledi doktor; kan değeri 9... gibiydi kan ilacı yetersiz midir?
çoooook teşekkürler şimdiden :)

Yukarı Dön
Nazlım Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 2
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eki 2012 Saat 09:27
son olarak da geceleri mama yiyor kızım. süte geçmek istiyorum çok mu erken olur doktor bey. yapay ürünler yerine süt vermem daha iyi değil midir?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119792
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eki 2012 Saat 18:27
1-Dogum tarihini yanlis yazmissiniz, henuz dogmamis gozukuyor. 2011 olacak. Yani 10 aylik kabul edersek; 3.5 kilo doganlarla arasinda 1 kilo kalmis. Eger son 1 ayda 400gramin ustunde aldi ise, iyi gidiyor, arayi kapatacak demektir.
2- Cok opulen, kalabalik ortamda buyuyen bir cocuk ise, normaldir. Cok opturmeyin.
3- Gunduz uykulariniz azaltin.
4- ColdMix; aksamlari yastigina 2 damla damlatiliyor.
5- Oranlari ve miktarlari hic onemli degil, goz karari; biraz bal, biraz l;imon.
6- Soya cekimdir, oyle gidecek.
7- Dolven ve ParaNox kullanabilirsiniz. Oksuruk ve Grip ilaclari ile sonu -cold ile biten ilaclari kullanmayin.
8- Bu yasa gore; normalin en alt siniri. Yeterli etli gida alamiyorsa, demir ilaci verin.
9- Gec bile kaldiniz; 4. aydan itibaren sut alabilirdi.
Eski mailleri ve bilhassa; yazarlar bolumundaki makalelerimi de okuyun.  
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.