|
Kalp |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Lamia
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 09 Oca 2021 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 263 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: KalpGönderim Zamanı: 19 Şub 2023 Saat 19:51 |
|
Hocam aylardır aklımı kurcalayan korktuğum bir konu var . Vaktinizi aldığım için affedin . 3 yaş kızımın ateşi olduğu zaman nabzını olcmustum bazen hızlı ara ara yavaslagini hissettim kalbini dinlediğimde de aynısı oldu sanırım iyileşti aradan zaman geçti her gece uykusunda nabzını ölçer oldum aradan dört ay geçti ben yine aynı tedirginlikte uykuda nabzını olcuyorum . İlk oltugumde 100 ,ikincisinde 92 çıkıyorsa aradaki fark önemli mi, arada kalp atışı yavaşlaması uykuda normalmi . ASM deki doktorlara iki defa gittim kalp dinlediler sorun yok dediler , uykuda kalp devamlı aynı ritimde değilse nasıl anlarız, Kilosu ve boyu için fazla demiştiniz artık aburcubur ve kızarma uzak tutuyorum , protein diyeti başladık .ve yürüyüş, 21 kilo 100cm ,bir çocukta kalp hastalığı olabilirmi , ( ikinci gebeliğimi çoklu kalp anomolisi organlarin tersligi vs 7 aylık aldırmak zorunda kalmıştım acaba etkisiyle beynim mi oyun oynuyor )
Hocam cvp için teşekkür ederim şimdiden
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 Şub 2023 Saat 20:08 |
|
Dogumsal Kalp hastaligi olan, kilolu cocuk yok.
Nabiz; derin nefes aldiginizda ve verdiginizde bile farklidir. Takmayin kafaniza.
|
|
![]() |
|
Lamia
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 09 Oca 2021 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 263 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 Şub 2023 Saat 20:19 |
|
Allah razı olsun hocam içime su serptiniz bırakıyorum ölçmeyi,, .,Nasıl ferahladim coook sağolun ,, Sağlık ocağı doktoru uykuda ritim değişmez, derin rüya harici aynıdır böyle ölçmek anlamsız şüphe duyuyosan holter vs baktirmalisin dedi , galiba ondan bu kadar kaygılı oldum tekrar teşekkürler hocam iyiki varsiniz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 Şub 2023 Saat 23:48 |
|
Turk doktorlari fazla ciddiye almayin.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|