Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kafasını karıştırdım.
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkafasını karıştırdım.

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yarenmiray Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2
Mesajın Direkt Linki Konu: kafasını karıştırdım.
    Gönderim Zamanı: 27 Haz 2012 Saat 14:34
merhaba, benim 5.5 aylık bir kızım var..5. ayına girdiğinden beri ellerini çok emiyordu birkaç gün sonra yalnızca baş parmağı emzik gibi emmeye başladı bende emzik verdim, bu sefer emmeyi bıraktı emzirmeye kalktığımda ya parmağını ya da emziği ağzından çıkarıyorum çığlık çığlığa ağlıyor..meme yerine emzik veya parmağını tercih ediyor..bende uykuda emzirmeye çalıştım bir süre.. gündüzz aç kaldığını düşünerek biberonla devam sütüne başladım ama doyurmamaya özen göstererek bu defa uykuda da almayı kesti..sütümü manuel el pompasıyla sağıyorum sağdığımı vermeye çalışıyorum.günde bir kere emiyor zorla..kafasını iyice karıştırdığımı düşünüyorum..tekrar eski haline nasıl döndürebilirim..yardımcı olursanız sevinirim, iş işten geçmeden lütfen cevaplayın.çaresizlik kötü.....
sema yrn
Yukarı Dön
yarenmiray Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 2
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Haz 2012 Saat 14:49
bir de bizim buralarda damak düşmesi diye bir muhabbet var, ihtimal vermiyorum böyle birşeyin olduğuna daha önce beni emzirirken gören bir komşum kızın emerken damaktan ses çıkarıyor damağı düşmüştür dedi..araştırdım tıpta yok böyle birşey..belki de vardır ben bulamadım u konuda da yardımcı olur musunuz........
sema yrn
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119797
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Haz 2012 Saat 03:24
Ac kalirsa, memeyi alir. Hemen mama vermeyin, takip edin. Kaka sert top gibi olursa, ac kaliyor demektir. Civik ve altin sarisi kaka normal besleniyor demektir.
Damak dusmesi, Gegrek batmasi, Bingildak cokmesi, Nazar degmesi, Usutmek; uydur uydurabildigin kadar. Bizim insanlarimiz konusmayi degil; "Laflamayi" severler. Laf olsun, torba dolsun...  
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.