Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - grip sonrasi orta kulak iltihabi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumgrip sonrasi orta kulak iltihabi

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman


Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119797
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 May 2013 Saat 20:03
Geniz eti; bir "LENF BEZIDIR". Her enfeksiyon da buyurler. Bilhassa henuz antikorlarin gelismemis oldugu;1yas-7yas arasinda, vucut mikroplarla, mucadelede antikorlari degil, Lenfatik sistemi kullanir. Bu sebeple, bu yas grubunda; bademcikler ve GENIZ ETI asiri calistiklarindan buyurler. 7 yasindan sonra kendi antikorlari gelisince, mucadele antikorlarla oldugundan, lenfatik sisteme fazla is dusmez, kuculurler. Bunlarin ameliyatla alinmalarinin (bu yas grubunda) 5 paralik faydalari yoktur. 1 yasindan kucuklerde de; anneden gecen antikorlar sayesinde; Lenfatik sisteme fazla is dusmez. 1 yasindan sonra anneden gecen antikorlar yokolurlar, Lenfatik sistem devreye girer.
Bu konulari simdiki doktorlarla tartismayin; tek kelimesini bile anlayacak bilgiye sahip degillerdir.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 16 May 2013 Saat 20:05
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.