|
Saç dökülmesi |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Alara Sarıkaş
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Alara Sarıkaş
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Saç dökülmesiGönderim Zamanı: 2 Saat 60 Dakika önce Saat 17:24 |
|
Hocam merhaba,oğlum 16 yaşında 1.65 cm 85 kg bir genç.Son birkaç senedir saçları çok dökülüyor,artık bir doktora gidip neden bu şekilde çok döküldüğünü öğrenmek istiyoruz Sizce hangi testleri yaptırmalıyım,özele gideceğim için bizi kazıklasınlar istemiyorum.Daha önce endokrine gittik hormonlarına bakıldı,fakat doktor çok ilgilenmedi bizim şikayetimizle.Doğal içerikli Siveno marka serum aldım saçlarına,dün sürerken avuçlarım saç doldu,size resim eklemek istiyorum görmeniz için.Ön tarafı baya açılmaya başladı,yaşı daha çok genç.Bir de çok yağlanıyor saçları.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 2 Saat 10 Dakika önce Saat 18:14 |
|
Tabii ki ilgilenmez!!!
Yok; tırnaklarında beyaz lekeler var, yok saçı beyaz, yok saçı dökülüyor!!! Bunların herhangi bir tahlili YOKTUR! Vitamin veya çinko eksikliği ile de ilgili değildir. Çinko ile ilgili olan; "Acrodermatitis Enteropathica" hastalığıdır. Son derecede nadirdir ve ağır bir tablosu vardır. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|