Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - her ay tekrarlayan geniz akıntısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumher ay tekrarlayan geniz akıntısı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ozz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 25
Mesajın Direkt Linki Konu: her ay tekrarlayan geniz akıntısı
    Gönderim Zamanı: 25 Şub 2010 Saat 00:27
Kadir bey 5 .5 yaşında bir kızım daha var.geçen sene yuvaya gitti bu senede anasınııfına gidiyor.2008 ekimde geniz eti ameliyatı oldu.bir süre rahat ettik fakat busene çok çektik çekiyoruzda.ekim 2009 dan beri her ay tekrar eden bir geniz akıntısıile başlayan yeşil burun akıntısına dönüşen sonrasında öksürük yapan balgamıda yeşil oluşan bir hastalık yaşıyoruz.öyle yaşıyoruz ki kasım ayında önce böyle hastalandı sonra grip oldu ardından zaature.bu 5. aydır yine aynı şekildehastalık başladı.sinis rinse ile burun temizliği yapıyorum şu an birde sabah akşam rinogest verdimama hafif öksürük başladı tektük sabahta öksürünce yeşil balgam çıkardı.bu 4 aydır çook antibiyotik kullandı antibiyotik kullandıktan yaklaşık 2 hafta sonra yine tekrarlıyorartık antibiyotik kullanmak istemiyorum ama korkuyorumda yine zaatureye dönermi diye.doktor geniz etinden şüphelendi.tekrarlarmı acaba. ne yapmalıyım.
birde bu kou ile ne kadar alakalı bilmiyorum geçen ay kızımın burun ucu ve ağız çevresi turuncumsu sarı gibi oldu hatta el ve ayak içleride .doktoru muayenede önemli bir şey yok dedi hatta dedik asist ve antibiyotik çok kullandı onlarla alakalı karaciğeri falan yoran bir şey olmasın şimdi 2 gündür verdiğim rinogest haricinde başka ilaç kullanmıyorum sarı renk az gibi ama bakıyorum yinede var buna sebep ne olabilir.

birde yine bu 5 aydır bu hastalanmaya başladığı zamanlarda artan özellikle sabah mide bulantıları var.aşırı iştahsızlık yersede karnım ağrıyor diyor bırakıyor bunlar bir bütünün parçalarımı acaba?

teşekkür ederim

Düzenleyen ozz - 25 Şub 2010 Saat 00:52
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119826
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Şub 2010 Saat 22:13
İlk defa yuva veya okula başlayanaların ilk 2 senesi kötü geçer. Benim eski mailleri ve makalelerimi okuyun, çok anlattık... Akıntının yeşil olması, nezlenin sonuna geldiğinizin işareteidir. Tekrar yeni grip kaptığında akıntı su gibi olacaktır...Ciltteki sarı lekeler, fazla Mandalina, Portakal veya havuç yemekten olan, "Carotenemi" denilen zararsız bir durumdur. kurcalamayın... Kullandığınız şuruplar, fayda yerine zarar vereceklerdir.  
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.