|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
KIZIM
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: KABIZGönderim Zamanı: 07 Ara 2014 Saat 21:31 |
|
MERHABA KADİR BEY,
13,5 AYLIK KIZIM ANNE SÜTÜ VE EK GIDA ALIYOR. DÖRT GÜNDÜR KABIZ. KAKASI ÇOK SERT DEĞİL, TOP TOP DEĞİL YEDİĞİNİ OLDUĞU GİBİ ÇIKARMIŞ GİBİ. BEZ KİRLENMİYOR. BUGÜN 5 DK ARAYLA ÜÇ KERE KAKASINI YAPTI VE HEPSİDE AYNI ŞEKİLDE BEZ KİRLENMEMİŞTİ. OLDUĞU GİBİ ÇIKARMIŞ SANKİ. SANIRIM KABIZ. ELMA SÜREKLİ YİYOR MEYVA OLARAK MUZ DA ÖYLE. ZEYTİNYAĞI KULLANMADIM HİÇ YEMEKLERİNE. ONDAN DA OLABİLİR Mİ? NE TAVSİYE EDERSİNİZ. TEŞEKKÜRLER
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Ara 2014 Saat 23:59 |
|
Yedigini oldugu gibi cikariyorsa, yasina uygun olmayan gidalar vermissiniz demektir.. Bu yas cocuklari; sadece sut ve sutlu gidalar ile beslenirler. Corba/yemek fasli, gunde 1 ogunden fazla olmasin.Her turlu YAG kullanilabilir. .. Beslenme ile ilgili yazilarimi okuyun... Etrafda cok CAKAL var.
|
|
![]() |
|
KIZIM
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Ara 2014 Saat 12:19 |
|
hocam beslenme sayısı ve miktarları ile ilgili yazılarınızı okudum. Siz evde ne pisiyorsa onu yedirin demiştiniz. öyle sebze çorbaları hazırlamayın demiştiniz. ben de öyle yaptım ve yapıyorum. 1 yaşında başladım tam anlamıyla ek gıdaya geçişi. SÜT içiyor tamam. peki süt ürünleri derken neyi kastettiniz. Yani anne sütü ve kutu süt içiyor. Bunların yanında ne verebilirim?
Bir de bu kaka ne zaman normale döner? Çok teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Ara 2014 Saat 18:26 |
|
Sutlu olan hersey: Yogurt, Muhallebi, Peynir, Dondurma, hepsi sut sayiliyor.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|