|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
ayemel
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Yeşil akıntıGönderim Zamanı: 15 Haz 2014 Saat 01:01 |
|
Hocam bazı doktorlar arkadaşlarıma burun akıntısı yeşile dönerse antibiyotik kullanmaları gerektiğini söylemiş.
Hatta arkadaşım benim yeşil burun akıntım varsa antibiyotik icmezsem günden güne kötü oluyorum dedi. Bende yeşil akıntı iyileşme belirtisidir dedim ama ısrarla bi kaç doktorun böyle söylediğini iletiler. Konuya rica etsem bi açıklık getirebilir misiniz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Haz 2014 Saat 10:08 |
|
Ugrasmayin... Biz kendi isimize, kendi grubumuza bakariz.. Isteyen grubumuza dahil olur, isteyen olmaz..
Arkadasiniz o doktorlara bir sorsun bakalim, balgama yesil rengi veren madde, ne imis?? Bu doktorlarda, "dusunme" becerisi olmadigindan, sok olacaklarina eminim.. Meraklisina sonra anlatirim..Simdiki doktorlar, "Fizyo-Patoloji" diye bir ders okumadiklarindan, bilmeleri cok zor.. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|