|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
MEHTAP BOSTANCI
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı MEHTAP BOSTANCI
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: garip bir ishal ve kusmaGönderim Zamanı: 27 Oca 2015 Saat 12:57 |
|
merhaba hocam,
4,5 yaşında ikiz çocuklarım var. cuma öğlen oğlum kustu ve akşam ateşi çıktı, ateşi düşürmek için ısrar etmedim ama 39 ' geçince şrup verdim. dediğiniz gibi peşinden ishal geldi. 3 gündür ishal devam etti ve pazar akşamı biraz kustu, öksürürken kusma oldu aslında. pazartesi öğlen (dün) okulda kusmuş eve getirdim normal gibiydi, biraz keyifsizdi gibiydi. yemek konusunda zorlamadım, oldukça iyi su içiyor. her yediğini de çıkartmıyor aslında. dediğiniz gibi hiçbir ilaç vermiyorum, mikrobu atsın diye dokunmuyorum. kızımda hafif ishal devam ediyordu, bu sabah kahvaltıdan sonra da o kusmuş, kız ilk defa kustu. ikisinde ateşi yok. birşey kullanıyorum devam ediyorum ama yine de size danışmadan duramadım. evde biraz dinlendirmeyi düşünüyorum, bu arada eşimde de bir ishal durumu varmış. dikket etmem gereken birşey varmıdır? test v.s. yaptırsam şimdi serum v.s. gereksiz bizi ve çocukları yoracaklar. aynen devam mı etmeliyim :) çok teşekkür ederim. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Oca 2015 Saat 19:03 |
|
VAR!!!! Turk cocuk doktorlarindan ve Aile hekimlerinden uzak durun.
Hicbir sey yapmayin, sadece bol su/sivi verin. |
|
![]() |
|
MEHTAP BOSTANCI
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı MEHTAP BOSTANCI
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Oca 2015 Saat 21:59 |
|
Çok teşekkürler hocam.
Sayenizde onlardan uzak durabilyoruz. Yardımlarınız için çok teşekkürler. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|