Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İshal & Kabızlık & Kusma
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kötü kokulu sarı ishal
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumKötü kokulu sarı ishal

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
oztel Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 161
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı oztel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kötü kokulu sarı ishal
    Gönderim Zamanı: 20 Şub 2015 Saat 16:17
Doktor bey 15 aylik kızım birkaç gündür gripti, yalnızca ateş düşürücü ile atlattık şükür. Az öksürüğü var şimdi balgamli,asıl sorum dün gece uyandı emzirdim  ve 2 kez kustu ateş yok,bugün de çok pis kokulu ve sulu sapsarı kaka yapti,ne yapmam gerekir yol göstermenizi rica ediyorum,genel durumu iyi bu arada.bir de 9.5 kilo doktor bey çok mu zayıf iştahı fena değil hareketli.
Yukarı Dön
oztel Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı oztel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Şub 2015 Saat 23:24
Hocam az önce yine kustu ve biraz ateşi var,ayrıca açık sarı ishal devam ediyor.endiselenmeli miyim?su içmek istemiyor ama emziriyorum  telafi eder mi?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119806
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Şub 2015 Saat 01:35
Domuz Gribi geciriyor, SAKIN, Ilac/Antibiyotik, VERMEYIN... Bol su teklif edin. Emzirmekte telafi eder.
Yukarı Dön
oztel Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı oztel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Şub 2015 Saat 14:23
Doktor bey cevabınız için teşekkür ederim,yalnız cevabınızı goremeden bugün doktora götürdük.tahmin edersiniz idrar gayta  kan tahlili istedi,ayrıca öksürüğü için röntgen de.idrari ve gaytayi veremedim ama röntgen bakarak bronşit olmuş dedi.sayin doktorum ishal bugün de vardı yine sarı ama kusmadi,yazdığı ilaçları size sormadan kullanmayı düşünmüyorum yol göstermenizi rica ediyorum.klamer 125mg,asist 200mg,alores 2.5 mg aferin plus rhinfant sprey.ayrica kansızlık var dedi boyu 80 cm kilo 9.5 15 aylik
Yukarı Dön
oztel Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı oztel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Şub 2015 Saat 16:35
 Doktor bey kızımda öyle bogulurcasina bir öksürük kesinlikle yok arada bir az hırıltılı  öksürüyor.bronsit olduğunu söylemesi inandırıcı gelmedi bana,röntgen sonucuna bile inanmıyorum açıkçası. Ayrıca ne ateşi ne de halsizligi var.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119806
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Şub 2015 Saat 05:54
Aptalin teki...
Bir daha gorurseniz, bir zahmet o aptala soyleyinde ogrensin: Brosit'in Rontgen bulgusu yoktur. Ki.indan uydurmus..
Hicbir ilac vermeyin..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.