|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
oztel
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Kötü kokulu sarı ishalGönderim Zamanı: 20 Şub 2015 Saat 16:17 |
|
Doktor bey 15 aylik kızım birkaç gündür gripti, yalnızca ateş düşürücü ile atlattık şükür. Az öksürüğü var şimdi balgamli,asıl sorum dün gece uyandı emzirdim ve 2 kez kustu ateş yok,bugün de çok pis kokulu ve sulu sapsarı kaka yapti,ne yapmam gerekir yol göstermenizi rica ediyorum,genel durumu iyi bu arada.bir de 9.5 kilo doktor bey çok mu zayıf iştahı fena değil hareketli.
|
|
![]() |
|
oztel
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Şub 2015 Saat 23:24 |
|
Hocam az önce yine kustu ve biraz ateşi var,ayrıca açık sarı ishal devam ediyor.endiselenmeli miyim?su içmek istemiyor ama emziriyorum telafi eder mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Şub 2015 Saat 01:35 |
|
Domuz Gribi geciriyor, SAKIN, Ilac/Antibiyotik, VERMEYIN... Bol su teklif edin. Emzirmekte telafi eder.
|
|
![]() |
|
oztel
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Şub 2015 Saat 14:23 |
|
Doktor bey cevabınız için teşekkür ederim,yalnız cevabınızı goremeden bugün doktora götürdük.tahmin edersiniz idrar gayta kan tahlili istedi,ayrıca öksürüğü için röntgen de.idrari ve gaytayi veremedim ama röntgen bakarak bronşit olmuş dedi.sayin doktorum ishal bugün de vardı yine sarı ama kusmadi,yazdığı ilaçları size sormadan kullanmayı düşünmüyorum yol göstermenizi rica ediyorum.klamer 125mg,asist 200mg,alores 2.5 mg aferin plus rhinfant sprey.ayrica kansızlık var dedi boyu 80 cm kilo 9.5 15 aylik
|
|
![]() |
|
oztel
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Şub 2015 Saat 16:35 |
|
Doktor bey kızımda öyle bogulurcasina bir öksürük kesinlikle yok arada bir az hırıltılı öksürüyor.bronsit olduğunu söylemesi inandırıcı gelmedi bana,röntgen sonucuna bile inanmıyorum açıkçası. Ayrıca ne ateşi ne de halsizligi var.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 Şub 2015 Saat 05:54 |
|
Aptalin teki...
Bir daha gorurseniz, bir zahmet o aptala soyleyinde ogrensin: Brosit'in Rontgen bulgusu yoktur. Ki.indan uydurmus.. Hicbir ilac vermeyin.. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|