|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
tuna77
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: GÖBEK FITIĞIGönderim Zamanı: 10 Mar 2014 Saat 11:53 |
|
Merhaba kadir bey. 23/02/2014 dogumlu 3 kg 49 cm normal dogumla dunyaya bır erkek bebeğimiz oldu. Şu an kılosu 4 kg olmuş. Aynı hastanede tartıldı. Bu kıloyu almış olması normalmı yoksa tartımı yanlıs? 2. sorum- Dr göbek fıtıgı var hafıften dedı buyurse operasyon gerekır dedı göbek delıgının hemen solunca çok hafıften şişlik var.Ne yapalım? 3. sorum- Karnı parantez şeklinde şişiyor gaz çıkartamıyor sanırım ben masajı yapmayı beceremiyorum galiba çünki bez içine koyup sağa sola hareket ettirdiğimizde sakinleşiyor. Zinco damla verdiğimde ise alttan ve üstten gaz çıkartıyor siz verme demiştiniz ama mecbur kaldım çok ağlıyordu. Bu konuda ne yapayım?4. sorum- Çalışan anneyim şimdiden süt sağıp buz dolabının buzluğunda süt saklama poşetinde saklıyorum üzerlerine tarih yazarak 3 ay sonra işe başlıcam o sütleri nasıl kullanıcam? Ayrıca ne kadar süre buzlukta saklayabilirim?
Şimdiden teşekkürler
|
|
|
77
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Mar 2014 Saat 18:46 |
|
1-Baya hizli kilo almis... Sizin gozunuzede, kilo aldigi bariz ise, normaldir... Suphede kalirsaniz, baska bir yerde tarttirin.
2- Esas gaz problemleri, 20.gun aksami baslayacak... Sirtina; pat-pat vurma isini guzel yapin. Alkis yaptiginiz siddette olacak. Zinco, tek basina gaz ilaci degildir.. Acaba icine baska bir "sey?" mi ilave ettiler? Bakalim, 20. gunden sonrada ise yarayacakmi. Sakladiginiz sutleri, "Ben-Mari" de isitip, kullanabilirsiniz. |
|
![]() |
|
tuna77
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 Mar 2014 Saat 17:26 |
|
DR BEY Cevaplarınız için teşekkür ederim. Göbek fıtığı soruma cevap yazmamışınız rica etsem şu sorumuda yanıtlarmısınız. 2. sorum- Dr göbek fıtıgı var hafıften dedı buyurse operasyon gerekır dedı göbek delıgının hemen solunca çok hafıften şişlik var.Ne yapalım? zinco damlanın içindekileri yazıyorum.Rezene-badem-anason-kimyon-dereotu-melissa-ayçiçeği-elementel çinko içeriği bunlar. Ayrıca sağarak sakladığım sütleri 6 ay boyunca saklayabilirmiyim buzlukta. Heryerde 6 ay saklanır diyor ben sizden duymak istiyorum.Bebeğin bu ağlamaları ayaklarını sürekli karnına çekerek ağlamasının sebebi gaz sancısı değilse nedir?
|
|
|
77
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Mar 2014 Saat 03:11 |
|
HICBIR ZAMAN; Ameliyat gerekmez..
"- .Rezene-badem-anason-kimyon-dereotu-melissa-ayçiçeği-elementel çinko -" Goruyorsunuz degilmi, sahtekarligi!!!! Koymus icine Rezeneyi, ondan sonrada, "Cinko" gaza iyi geliyor diye sahtekarlik yapiyor.. Cok biliyorsa o aptal firma, "Saf cinko" damlasini, "gaz'a" versinde gorelim gaza iyi geliyormu??? Sikayetleri; gaz sancisi, eski mailleri okuyun ve videoyu seyredin. 6 ay saklanirda, sizin ne kadar "titiz" calistiginiz onemli... degisebilir. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|