Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - GÖBEK FITIĞI
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumGÖBEK FITIĞI

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
tuna77 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 190
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı tuna77 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: GÖBEK FITIĞI
    Gönderim Zamanı: 10 Mar 2014 Saat 11:53
Merhaba kadir bey. 23/02/2014 dogumlu 3 kg 49 cm normal dogumla dunyaya bır erkek bebeğimiz oldu. Şu an kılosu 4 kg olmuş. Aynı hastanede tartıldı. Bu kıloyu almış olması normalmı yoksa tartımı yanlıs? 2. sorum- Dr göbek fıtıgı var hafıften dedı buyurse operasyon gerekır dedı göbek delıgının hemen solunca çok hafıften şişlik var.Ne yapalım? 3. sorum- Karnı parantez şeklinde şişiyor gaz çıkartamıyor sanırım ben masajı yapmayı beceremiyorum galiba çünki bez içine koyup sağa sola hareket ettirdiğimizde sakinleşiyor. Zinco damla verdiğimde ise alttan ve üstten gaz çıkartıyor siz verme demiştiniz ama mecbur kaldım çok ağlıyordu. Bu konuda ne yapayım?4. sorum- Çalışan anneyim şimdiden süt sağıp buz dolabının buzluğunda süt saklama poşetinde saklıyorum üzerlerine tarih yazarak 3 ay sonra işe başlıcam o sütleri nasıl kullanıcam? Ayrıca ne kadar süre buzlukta saklayabilirim?
Şimdiden teşekkürler
77
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119826
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Mar 2014 Saat 18:46
1-Baya hizli kilo almis... Sizin gozunuzede, kilo aldigi bariz ise, normaldir... Suphede kalirsaniz, baska bir yerde tarttirin.
2- Esas gaz problemleri, 20.gun aksami baslayacak... Sirtina; pat-pat vurma isini guzel yapin. Alkis yaptiginiz siddette olacak. Zinco, tek basina gaz ilaci degildir.. Acaba icine baska bir "sey?" mi ilave ettiler? Bakalim, 20. gunden sonrada ise yarayacakmi.
Sakladiginiz sutleri, "Ben-Mari" de isitip, kullanabilirsiniz.
Yukarı Dön
tuna77 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 190
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı tuna77 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Mar 2014 Saat 17:26
DR BEY Cevaplarınız için teşekkür ederim. Göbek fıtığı soruma cevap yazmamışınız rica etsem şu sorumuda yanıtlarmısınız. 2. sorum- Dr göbek fıtıgı var hafıften dedı buyurse operasyon gerekır dedı göbek delıgının hemen solunca çok hafıften şişlik var.Ne yapalım? zinco damlanın içindekileri yazıyorum.Rezene-badem-anason-kimyon-dereotu-melissa-ayçiçeği-elementel çinko içeriği bunlar. Ayrıca sağarak sakladığım sütleri 6 ay boyunca saklayabilirmiyim buzlukta. Heryerde 6 ay saklanır diyor ben sizden duymak istiyorum.Bebeğin bu ağlamaları ayaklarını sürekli karnına çekerek ağlamasının sebebi gaz sancısı değilse nedir?

77
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119826
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mar 2014 Saat 03:11
HICBIR ZAMAN; Ameliyat gerekmez..

"- .Rezene-badem-anason-kimyon-dereotu-melissa-ayçiçeği-elementel çinko -"
Goruyorsunuz degilmi, sahtekarligi!!!! Koymus icine Rezeneyi, ondan sonrada, "Cinko" gaza iyi geliyor diye sahtekarlik yapiyor.. Cok biliyorsa o aptal firma, "Saf cinko" damlasini, "gaz'a" versinde gorelim gaza iyi geliyormu???

Sikayetleri; gaz sancisi, eski mailleri okuyun ve videoyu seyredin.
6 ay saklanirda, sizin ne kadar "titiz" calistiginiz onemli... degisebilir.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.