|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
deryaaaa
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: BRONSİT MİGönderim Zamanı: 11 Mar 2014 Saat 13:03 |
|
HOCAM MRB. GECE KISA SURELI ATESI 38.8 OLDU KENDILIGINDEN DUSTU SUREKLI OKSURUYOR DK GOTURDUK BRONSIT DEDI AGUMENTIN 600 VENTOLIN VERDI İLLADIN SPREY NE YAPALIM YAZILARINIZI OKUDUM ZATURE RİSKİNDE ANTIBIYOTIK KULLANMALIYIM OYLE BIR RISK OLABILIRMI DK BEN ANTIBIYOTIK ALMASAK OLURMU DEDİM KULAKLARI ILTIHAPLANABILIR DEDI ESIM KULLAN DIYOR ANTIBIYOTIGI SIZ NE DERSINIZ 5 YAS 14 KG ERKEK ERKEN DOGOM 26 HAFTA
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Mar 2014 Saat 01:56 |
|
1- Bronsitte, Ates olmaz, poposundan uydurmus.
2- Bronsitte, Antibiyotik kullanilmaz. 3- Esas; sizin cocugunuzda oldugu gibi, Griplerde; Antibiyotik kullandiginizda, basiniz derde girer. Antibiyotikler, bogazdaki dogal (Probiyotik) bakterileri oldurdugunden, antibiyotigin kesilmesinden 2 gun sonra, tekarar hastalanirlar. 4- Kulak iltihaplari, o cahillerin zannettigi gibi; "Iltihap" degil, "Mekanik" hadiselerdir.. Gribin yaptigi odem sonucu, Oztaki borusunun kapanmasi ile olur.Eski mailleri okuyun. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 12 Mar 2014 Saat 01:57 |
|
![]() |
|
deryaaaa
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Mar 2014 Saat 07:51 |
|
HOCAM EASA OLAN YAGIZ SIKISINCA KOSUNCA UYUYUNCA OKSURUYOR SIZIN DEDÜĞÜNÜZ GÜBÜ 15 GUN FALAN SURER LİMON VE BAL DEVAM YAPTIK AMA CIĞERLERİNE İNMİŞ DEDİ DR SIRTINI DINLEDİ NE YAPALIM HOCAM VENTOLİN VEYA DIGER HİÖ BİR SEYDEN VERMEDİM NE YAPMALIYIZ COK KOTU OKSURUYOR.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Mar 2014 Saat 18:36 |
|
Her oksuruge; Ventolin veren SAHTEKARLARDAN uzak durun... Ventolin, astim ilacidir, bronslari genisletir.. Griplerde kullandiginizda, virusler; daha rahat goguse iner.
Oksuruk, sizin dostunuz, dusmaniniz degil.. Oksurugu keserseniz, hastalik goguse iner. Zaten o ilaclarin verilmesideki sebep; siz farkina varmadan, hastaligin goguse inmesi saglamaktir.. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|