|
Ağrı |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
mrtalexad
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 26 Şub 2024 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 172 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mrtalexad
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: AğrıGönderim Zamanı: 3 Saat 20 Dakika önce Saat 23:14 |
|
Merhaba hocam size bişey sorucam randevu aldım doktora ama daha çok var nörolojiye çok uzun bekletiyor. Uzun süre hiç kimseyle konuşmamak iletişim kurmamak 3 yıl sadece evde tek başına kalmak son 1 yıl dışatıya nerdeyse hiç çıkmamak çok ciddi stres bozukluğu fibromiyalji gibi şeylere neden olur mu? Dizimde boynumda ağrı oluyor sol tarafta şakalarında ağrı başlıyor dizime kadar ağrı var dizimin üstüne basamıyorum. Ailemle arkadaşımla konuşup insan içine çıkınca ağrı çok azalıyor ama ailem evine dönünce ben düşünmeden edemiyorum ve ağrı artıyor bu kesin. Ben insan içine tekrar karışmak istiyorum ama dışarı çıkınca ağrım artar mı diye düşünüyorum sonra ağrı artıyor randevuma 1 ay var bana bir yol gösterir misiniz? Ailemle 1 hafta sohber etme ihtimalim yok yalnız olduğum için dışarı çıkıp hayata karışmaya çalışıyorum ağrı artar düşüncesinden bir türlü adım atamıyorum
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|