|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
ipekböcegim
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ipekböcegim
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: IshalGönderim Zamanı: 01 Eki 2015 Saat 21:42 |
hocam saygılar kızım 2.5 yaşında 5 gündür ishal ve geçmiyor sürekli Karnım ağrıyor diyor ve gazı oluyor hiç ilaç vermedim siz kola demiştiniz az az içti kusma ateş olmadı. Bugün bakicim panikleyince Dr götürdüm ercefuryl çinko verdi burnu akiyor diye grip ilacı verecekti ben istemedim. Alerji şurubu dedi vermiyorum dedim ama işte da iyi gelir diye sipraaktin istedim.kızım katı gıda hala yemiyor çiğneyen ama tükürüyor ve oguruyor. Ne yapmalıyım eski mesajlara baktım kafam karıştı .bazılarında backrim onermissiniz bazılarında hiçbir şey vermeyin demişsiniz. Sancılı olmasi, ishali sümüksü ve yediklerinin hemen çıkması endişelendiriyor.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Eki 2015 Saat 05:53 |
|
SAKIN; O ilaclarin hicbirini vermeyin!!!
Atesi olmayan bir hastaya, Bactrim onermem.. Hasta iken, Sipraktin etkili olmaz. Sadece; bol su/sivi teklif edin. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|