|
Hocam bu nedır |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
FatmAY
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Hocam bu nedırGönderim Zamanı: 7 Saat 55 Dakika önce Saat 13:14 |
|
Hocam oglum 22 kilo 115 boyunda. 2020 eylül ayi doğumlu. 2 yasindan sonra hiç kanlarina bakamadik asla musaade etmedi. Antibiyotik icirmedik hiç. Hatta hiç ilac kullanmadik. 6 aydir bu noktada bu beyaz şey cikiyor aft gibi ama sanki aft böyle değil daha ağrılı bisey gibi biliyorum. Hep aynı yer şişiyor. Ağrısı yok. Ama ne olduğunu bilemedim. Hastaneye götürmek istemedim size zahmet bakar misiniz ne olduğuna
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 7 Saat 50 Dakika önce Saat 13:19 |
|
Bu görünen; "Aft" Değil!
Orada ufak bir kist (abse?) oluşmuş. Bir Diş doktorunun görmesi gerekir.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 7 Saat 50 Dakika önce Saat 13:19 |
|
![]() |
|
FatmAY
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 7 Saat 48 Dakika önce Saat 13:21 |
|
Teşekkür ederim hocam aag olun. Çürüğü yok ama 2 yıl once agziyla bir tane korkuluğa çarpmıştı. O dişin yarısı ucundan kırılmıştı. O diş hala alttan bakınca mor görünüyor. Arka tarafı. Çürük değil ama eminim. Dönüşünüz için teşekkür ederim. Mudahale kabul.etmedigi icin gitmeyide istemiyor. Düşmesini beklemek doğru olur mu hocam?
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|