Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kanli akinti
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kanli akinti

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
kubkub Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 277
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kubkub Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kanli akinti
    Gönderim Zamanı: 21 Saat 49 Dakika önce Saat 14:29
Merhaba Kadir bey . Kizim 9 yasinda .  3 hafta kadar once size yazmistim. Ishalden kan geliyordu. Tahlillerini size attim ve ilaca gerek olmadigini soyledini. ilacsiz duzeldi.
 Bugun cisini yaptiktan sonra nohut kadar sumukumsu akinti gibi ama hafif kan da vardi. Kan net olarak belli yani,koyu akinti gibi degil

Kizima onceki hastaligindan dikkat et dedigim icin gelip gosterdi bana.
Tuylenme yok. Son doktora gidişimde,  rutin tahlilde aitemistim . Ve size de gondermistim. Her seyi normaldi.
Yarin doktora da goturecegim . Ama sizin fikrinizi onemsiyorum
Sizce neden olabilir teşekkür ederim
Yukarı Dön
kubkub Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kubkub Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Saat 8 Dakika önce Saat 17:10
Crp 55 ti onceki tahlide . Niye anntibiyotik kullanmadiniz diye soylendi🫣

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 119945
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Saat 50 Dakika önce Saat 18:28
Tek başına CRP hiçbir anlam taşımaz ve CRP ile hiçbir karar verilemez. 
Maalesef, Türk doktorları, günümüzde garip bir Tıp eğitimi alıyorlar! Kitap okumuyorlar ve "hoca" ne ve ne
kadar anlatırsa o kadarını biliyorlar! 
Yoksa; bir doktor; Streptokok bakterisine nasıl; "beta virüsü" diyebilecek kadar ahmak olabilir ki! 
Veya; "Enfeksiyöz Mononükleoz hastalığı için: "-Hayatımda duymadım, görmedim." diyebilir?
CRP; her türlü (virüs dahil) enfeksiyonlarda, yaralanmalarda,yanıklarda ve enflmasyonlarda yükselir. Hatta
kanserlerde bile yükselir.
Ayrica bu bakılan CRP; "hassas CRP'dir." Daha ziyade Kalp Krizi veya Kardiak iskemi durumlarında takip için
 kullanılır. 
Eskiden bakılan CRP de sonuçlar: (-) veya (+) olarak belirtilirdi.
Günümüzde bu tip CRP ile iş yapan kalmadı. 

Yukarı Dön
kubkub Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kubkub Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 3 Saat 8 Dakika önce Saat 09:10
Crp dusmus. Tesekkur ederim aciklamaniz icin .Doktorda sasirdi. Hafif kum dokuyor dedi.ultason normal.
Tahlillerine bakabilir misini rica etsem

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 119945
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 2 Saat 24 Dakika önce Saat 09:54
Ne; US'a, ne de bu tahlillere hiç gerek yoktu!! 
Tamamen duygusal. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.