|
Öksürük |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |
Zeynep naz
Üye
Kayıt Tarihi: 15 Kas 2025 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 14 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Zeynep naz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 5 Saat 23 Dakika önce Saat 19:32 |
|
Çok teşekkür ederim hocam. Bir ay olacak geçmedi balgam sıcak buhar uyguluyorum sürekli kronik bronşit olacak astım olacak diye korkutuyorlar hocam nefes verirken hışş diye ses çıkıyor 6 ay 20 günlük hocam normal mi? Neden bu kadar uzun sürdü acaba başka ne yapabilirim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 3 Saat 51 Dakika önce Saat 21:04 |
|
"Etrafınızdaki" ahmaklara kanmayın.
Gripler; Virüslerle olur. Zatürreler; bakteri veya virüslerle olur. Astım'ın sebebi, yapısaldır. Şimdilerde doktorlar artık; her öksürene Astım diyemiyorlar. Zatürre teşhislerine de inanmayın. Çocukların tamamına Zatürre (KPA) aşıları yapılmış durumda. Aşılı çocuklar zatürre olamazlar. Sakın etrafın gazına gelmeyin. Onlar; bu durumdaki çocuklara; öksürük şurupları, Kortizonlar vererek öksürüğün baskılanmasını marifet zannederler. Sıcak buhar, ColdMix damla ile devam edin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 3 Saat 50 Dakika önce Saat 21:05 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|