|
Arkadaşımın bebeği |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Gülnaz
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Arkadaşımın bebeğiGönderim Zamanı: 18 Saat 31 Dakika önce Saat 16:01 |
|
Merhaba Kadir Bey , 5 yaşındaki kızım öksürük burun akıntısı şikayetiyle doktora gittik bronşları tıkalı diyip buhar antibiyotik verdi dünde 3.5 aylık oğlum aynı şikayet oldu öksürük burun akıntısı ona da okul çağı zatürresi diyip buhar ve antibiyotik verdi ne yapmam lazım? Antibiyotik kullanmak istemiyorum
|
|
![]() |
|
Gülnaz
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18 Saat 19 Dakika önce Saat 16:13 |
|
Yazmayı unuttum bebeğim birde kusuyor emdigini cikartiyor sürekli.. doktor birde verdilerini kullandığımda gecçmesse hastahaneye yatirmamiz gerekebilir dedi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Saat 27 Dakika önce Saat 17:05 |
|
"okul çağı zatürresi diyip"
Alın bir geri zekalılık daha! Görüyorsunuz günümüz doktor kalitesini! "Okul çağı zatürresi"!! Bu şarlatanlar 2006'dan 2019'a kadar her öksürene "Astım" diyorlardı. Bunların dilleri bir yerlerine sokunca, şimdilerde "zatürre" demeye başladılar. Bunlar asla grip teşhis etmezler. Böyle ahmaklardır. Eğer bu şekilde, her öksüren (sözüm ona) bir cins Zatürre ise, bütün çocuklara yapılan KPA ları demekki, hiçbir işe yaramamış! Sizlere, teşhis olarak, "Zatürre" diyenlere bu aşı meselesini bir sorun! Eminim çok enteresan cevaplar gelecektir. İyi "dansöz" oldukları için bakalım nasıl kıvırttıracaklar! Sadece: Ara ara sıcak buhar uygulayın, başucuna 2 damla ColdMix damlatın. Her öksürdüğünde, Limonlu bal verin. (1 tatlı kaşığının yarısına bal, yarısına limon suyu koyun) |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|