Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Forum / AOA Hakkında > Önerileriniz & Şikayetleriniz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Öksürük
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Öksürük

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Süleyman Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Süleyman Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Öksürük
    Gönderim Zamanı: 4 Saat 43 Dakika önce Saat 19:03
Hocam merhabalar ben oğlumun öğretmeninin sayesinde şu an size ulaşıyorum umarım bize de yardımcı olursunuz benim oğlum 5 yaşında geçmeyen bir öksürüğü var yani bariz belli ciğerden geldiği ama götürmediğim hastane kalmadı sürekli astım alerji dediler sizi sevmediğiniz ventolin ve kortel ilaçları verdiler ben de kullandım mecburen şuruplar verdiler balgam sökücü kullandım ama hiçbir fayda etmedi okulda bile çok öksürüyor koşarken oyun oynarken özellikle uyurken nefes alamayacak şekilde ve kusacak şekilde öksürük var en son doktor alerjisi olabilir diyerekten alerji ilacı verdi ben aldım ama hiç kullanmadım şu an doğal yollarla geçirmeye çalışıyorum zeytinyağı içiriyorum hakiki karadut pekmezi içiyorum bir de zencefil kürü yaptım içiriyorum uzun bir süredir buhar vermiyorum sizin mesajlarınızı da okudum bu arada siz kesinlikle ventolin ve korktuğu yeri sevmiyormuşsunuz umarım mesajımı görürsünüz bize de bir ışık olursunuz inşallah
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.