|
Pcos polikistik over |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Ozlem2009
Üye
Kayıt Tarihi: 30 Kas 2025 Konum: Fransa Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Ozlem2009
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Pcos polikistik overGönderim Zamanı: 19 Saat 11 Dakika önce Saat 19:56 |
|
Merhaba hocam,16 yasindaki kizim icin yazıyorum.1.75 boyunda 100 kg
13 yasinda regli oldu bir kez daha sonra kesildi.Biraz bekledikten sonra dr goturdum normal bi surec dedi olabilir. 1 sene bekledim olmayinca endocrinologue dr goturdum. Hormon ve kan tahlil yapilldi.Pcos teshisi konuldu. Ve tedavisi icin dogum kontrol hapi yazdi. Ilaclari kullaninca Regli oldu . 2 kontrole gittigimizde zayiflama ignesi onerdi.Biz istemiyince Bu arada hocam esimin ailesinde obésité sorunu var.Senin genlerinde var sen kilo veremezsin. Ve ömür boyu dogum kontrol hapini kullanmalisin dedi. O anda kizim çok kötü oldu. Ve ilaclari birakti herseyi red ediyor. Hocam tahlil sonuçlarını Birde siz degerlendirmisiniz. Şimdiden çok teşekkür ederim 📌 Almira – Tüm Tahlil Sonuçları 🔹 Estradiol: 0.17 nmol/L (46.3 pg/mL) 🔹 Delta-4 Androstènedione: 24.6 nmol/L (7.0 ng/mL) 🔹 SHBG: 12 nmol/L 🔹 Total Testosteron: 3.0 nmol/L (0.9 ng/mL) 🔹 Serbest Testosteron: 11.8 pmol/L (3.4 pg/mL) 🔹 17-OH Progesterone: 4.3 nmol/L (1.4 ng/mL) 🔹 Prolaktin: 28.30 ng/mL 🔹 Açlık kan şekeri (Glycémie): 1.05 g/L 🔹 HDL kolesterol: 0.42 g/L --- Düzenleyen Ozlem2009 - 17 Saat 16 Dakika önce Saat 21:51 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Saat 9 Dakika önce Saat 22:58 |
|
Benim branşım değil. Endokrin ve Kadın_Doğum doktorları ile takip edilmesi gerekiyor.
|
|
![]() |
|
Ozlem2009
Üye
Kayıt Tarihi: 30 Kas 2025 Konum: Fransa Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Ozlem2009
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 1 saat 2 Dakika önce Saat 14:05 |
|
Teşekkür ederim hocam
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|