Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Somon
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumSomon

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Dadya Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 187
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dadya Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Somon
    Gönderim Zamanı: 11 Nis 2015 Saat 17:31
Kadir Bey merhaba,

Balik ile ilgili bir cok cevabinizi okudum ancak kacirmis olabilirim, bir konu aklima takildi

Bugun kizima balik alirken balikci lagoz ve deniz cuprasi onerdigini soyledi. Benim balik konusunda fazla bilgim bulunmuyor. Kizim 6 yasinda, haftada bir firinda somon pisiriyorum. Yine somon aldim ama icimde kusku oldu acaba somon almakl yanlis mi yapiyorum digerlerini mi tercih etmeliydim diye...

Kucuk balik onerinizi okudum ancak ben pek pisiremiyorum; fileto bir baligi firina atmak daha kolay oluyor.
Somon konusunda gorusunuzu alabilir miyim? Kuyruk kismini tercih ediyoruz.

Onumuz yaz, baska baliklari mi tercih etmeliyim?

Degerli zamaninizi aldim, aklima takilanlari size sormazsam suphe icinde oluyorum.
Hocam keske sizi daha onceden tanisaymisim,

Tesekkur ederim, sevgilerimle
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120007
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Nis 2015 Saat 19:10
Her turlu baligi(taze olmak sarti ile) cocugunuza yedirebilirsiniz. Keriz balikci; pahali oldugundan satamadigi baliklari size kakalamaya calisiyor. Doktor-Eczaci-Labortuvar-Ozel hastane- Mama firmalari-Ilac firmalari yetmedi; bu sahtekarlik zincirine birde balikcilar girdi ha!! Hadi hayirlisi.
Baliklarin; basi ile kici arasinda bir fark yoktur. Sadece; basinin arka-alt bolumu kilcikli oldugundan, o kisimi vermeyin. Somon baliklari ise; zaten ayiklanmis olduklarindan, bir ayirim gerekmez.
Yukarı Dön
Dadya Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 187
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dadya Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Nis 2015 Saat 19:34
Vallahi dogru Hocam, hic bu acidan dusunememistim.

Zaten soyle oldu benim aldigim 18 TL tuttu, onerdigi baliklari alsaydim 60 TL odeyecektim.
Madem kucuk cocugunuz var, ben size bunlari oneririm, taze yeni geldi Ege'den
Somon ciftliktir bunlar deniz fln dedi

Gercekten artik kime guvenebiliriz bilemiyorum...

Iyiki siz varsiniz yanimizda,
herkes ayni duzen icinde olunca maalesef kim dogru soyluyor bazen anlayamiyoruz Hocam

Tesekkurler
Saglicakla kalin
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.