|
Kendim için iye |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Gmzblt
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Kendim için iyeGönderim Zamanı: 24 Ara 2020 Saat 12:17 |
|
Hocam 33 yaşındayım Eylül ve Kasım aylarında idrar yolu enfeksiyonu oldum.antibiyotikle geçti.dun gece idrar yaparken yanma olunca bugün hemen idrar testi yaptırdım.
Enfeksiyon var ve kanamada var dedi doktor.monurol 3gr verdi.gece yaradan icmicem.eger geçmezse daha ağır antibiyotik yazarız dedi.10 yıllık evliyim ve bir kez oldum sadece şimdiye kadar idrar yolu enfeksiyonu.simdi her ay oluyorum nerdeyse 3 aydır.korona geçirdim Kasım ayında.ondan sonra ara kanamam oldu.bu ay tekrar ara kanamam oluyor şu an.normalde hiç olmaz.bunu da korona yapmış olabilir dedi doktor.baska bir arkadaşımda koronadan sonra böyle bir şikayeti olmuş.zaten şu an az az kahverengi gibi bir akıntım var.idrarda çıkmasının nedeni de bu olabilir.hocam korona hakkında net bilgi yok biliyorum ama bu şekilde sonradan belirti veren hastalarımız oldu mu.korona bunlara neden olabilir mi.birde eritrosit ve lökosit baya yüksek.baska bir hastalıktan kaynaklanabilir mi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Ara 2020 Saat 19:09 |
|
Nitrit: (-).. IYE YOK!!!
Idrar numunesi alinmadan once, iyi bir temizlik yapilmamis... Gorulenler, akintiya bagli. SAKIN Turk doktorlara kanip, Antibiyotik baslamayin. Akinti yonunden, bir Kadin-Dogumcu gorsun.
|
|
![]() |
|
Gmzblt
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Ara 2020 Saat 21:07 |
|
Tamam hocam teşekkürler 🙏
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|