Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bağışıklık sistemi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Bağışıklık sistemi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Didem135 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Didem135 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Bağışıklık sistemi
    Gönderim Zamanı: 24 Şub 2020 Saat 10:10
Merhaba Kadir Bey
6.5 yaşında kiz yiğenim 2019 nisan ayından bu yana sürekli hasta. Artık çocuğu nasıl kurtaracağız kafayı yiyecegim. Sondan başlayayım bugün itibariyla ates 38-39 larda ıshal. 15 gun önce zatürre olduğu için 1 hafta hastanede yattı. Zatürreden bir 15 gun önce grip idi. Yaz ayında yine ates ve grip hastanede yattı orta kulak iltihabı idi. Her seferinde antibiyotik artı iğne kullandı. Zatürre iken en kuvvetli antibiyotikler verildi. 
Şu an ıshal ve dün hastanede serum yedi ve antibiyotik aldı
Yalvarırım yardım.edin yiğenimi çekip kurtarmak ister gibiyim
Bağışıklık sistemi mi zayıfladı eğer öyleyse napalim nereye gidelim bu çocuğu nasıl toparlayacağız. Korkuyorum elimizden kayıp gidecek diye.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 120083
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Şub 2020 Saat 19:48
Bu SAHTEKAR HASTANELERE gitmeye devam ettiginiz surece, daha cok aklinizi yersiniz!!
Senelerdir anlatiyorum!! Bu hastaneler, dunyanin en sahtekar ve dolandirici hastaneleridir.
35 sene muayene hekimligi yaptim, 1 hastami bile Zaturre, Grip veya Ishal nedeni ile bu gibi hastanelere YATIRMADIM.
Cok okumaniz LAZIM..
Hangi bir sahtekarligi anlatayim!!
1- Dizanteri haric; Hicbir ishalde Antibiyotik kullanilmaz.. Kullanilirsa, daha beter olur. Dizanteride de, kusma olmaz, evde tedavi olur.
2- Zaturre, Kalp yetmezligi olmadigi surece (olursa, nabiz 200'den fazla olur), evde tedavi edilebilir.
3- Agizdan beslenebilen ve Kusmasi olmayan bir hastaya; ASLA Serum gerekmez.
4- Orta kulak iltihaplarina Antibiyotik verilmez...SADECE Iliadin damla yeterlidir.
5- Zaturre oldugunda, WBC degeri:20'nin ustunde olur. Varsa, o gunku Kan Sayimlarina bir bakin. Cok muhtemelki, dolandirildiniz.

Bu konularin tafsilatini makale ve Forum sabit yazilarimdan okuyun.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 24 Şub 2020 Saat 19:50
Yukarı Dön
Didem135 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Didem135 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Şub 2020 Saat 10:51
Hocam yiğenim kanlı ıshalmis. Ağızdan beslenme yok.Bir yudum su içmiyor. Crp degeri 132 idi dün (24.02.2020) .Giardia lambia pozitif cıktı. Dün 30 40 kez yatana kadar tuvalete cıktı. Ishal ve kanlı. Flagyl alıyor 8 saatte bir. Ve serum bağlı sürekli. Dün gece saat başı tüm gece cıktı. Bize söylenen bunun tedavisi kaybedilen su yerine su koymak bunu serumla yapıyoruz ve bir de flagyl kullanmak.
Doğru tedavi veriliyor mu acaba? Başka bir yere mi gitsek? Çaresiz hocam. Ishal durdurma diye bir şey yok dediler zaten . Şu an uygulanan tedavi bu dediler.
Napacagiz hocam çok koruyoruz cocuk icin ne yapabiliriz?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 120083
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Şub 2020 Saat 20:04
Agizdan su ictiginde, KUSUYORSA, Serum verilebilir.
Yok, cani istediginde, istedigi kadar su icebiliyorsa, HEMEN O HASTAHANEDEN KACIN... Flagyl, 1 hafta kullansin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.