|
Bağışıklık sistemi |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Didem135
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Bağışıklık sistemiGönderim Zamanı: 24 Şub 2020 Saat 10:10 |
|
Merhaba Kadir Bey
6.5 yaşında kiz yiğenim 2019 nisan ayından bu yana sürekli hasta. Artık çocuğu nasıl kurtaracağız kafayı yiyecegim. Sondan başlayayım bugün itibariyla ates 38-39 larda ıshal. 15 gun önce zatürre olduğu için 1 hafta hastanede yattı. Zatürreden bir 15 gun önce grip idi. Yaz ayında yine ates ve grip hastanede yattı orta kulak iltihabı idi. Her seferinde antibiyotik artı iğne kullandı. Zatürre iken en kuvvetli antibiyotikler verildi. Şu an ıshal ve dün hastanede serum yedi ve antibiyotik aldı Yalvarırım yardım.edin yiğenimi çekip kurtarmak ister gibiyim Bağışıklık sistemi mi zayıfladı eğer öyleyse napalim nereye gidelim bu çocuğu nasıl toparlayacağız. Korkuyorum elimizden kayıp gidecek diye.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Şub 2020 Saat 19:48 |
|
Bu SAHTEKAR HASTANELERE gitmeye devam ettiginiz surece, daha cok aklinizi yersiniz!!
Senelerdir anlatiyorum!! Bu hastaneler, dunyanin en sahtekar ve dolandirici hastaneleridir. 35 sene muayene hekimligi yaptim, 1 hastami bile Zaturre, Grip veya Ishal nedeni ile bu gibi hastanelere YATIRMADIM. Cok okumaniz LAZIM.. Hangi bir sahtekarligi anlatayim!! 1- Dizanteri haric; Hicbir ishalde Antibiyotik kullanilmaz.. Kullanilirsa, daha beter olur. Dizanteride de, kusma olmaz, evde tedavi olur. 2- Zaturre, Kalp yetmezligi olmadigi surece (olursa, nabiz 200'den fazla olur), evde tedavi edilebilir. 3- Agizdan beslenebilen ve Kusmasi olmayan bir hastaya; ASLA Serum gerekmez. 4- Orta kulak iltihaplarina Antibiyotik verilmez...SADECE Iliadin damla yeterlidir. 5- Zaturre oldugunda, WBC degeri:20'nin ustunde olur. Varsa, o gunku Kan Sayimlarina bir bakin. Cok muhtemelki, dolandirildiniz. Bu konularin tafsilatini makale ve Forum sabit yazilarimdan okuyun. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 24 Şub 2020 Saat 19:50 |
|
![]() |
|
Didem135
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Şub 2020 Saat 10:51 |
|
Hocam yiğenim kanlı ıshalmis. Ağızdan beslenme yok.Bir yudum su içmiyor. Crp degeri 132 idi dün (24.02.2020) .Giardia lambia pozitif cıktı. Dün 30 40 kez yatana kadar tuvalete cıktı. Ishal ve kanlı. Flagyl alıyor 8 saatte bir. Ve serum bağlı sürekli. Dün gece saat başı tüm gece cıktı. Bize söylenen bunun tedavisi kaybedilen su yerine su koymak bunu serumla yapıyoruz ve bir de flagyl kullanmak.
Doğru tedavi veriliyor mu acaba? Başka bir yere mi gitsek? Çaresiz hocam. Ishal durdurma diye bir şey yok dediler zaten . Şu an uygulanan tedavi bu dediler. Napacagiz hocam çok koruyoruz cocuk icin ne yapabiliriz?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Şub 2020 Saat 20:04 |
|
Agizdan su ictiginde, KUSUYORSA, Serum verilebilir.
Yok, cani istediginde, istedigi kadar su icebiliyorsa, HEMEN O HASTAHANEDEN KACIN... Flagyl, 1 hafta kullansin. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|