Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bogaz Enfeksiyosnu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Bogaz Enfeksiyosnu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Meraklıanne Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 6
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Meraklıanne Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Bogaz Enfeksiyosnu
    Gönderim Zamanı: 4 Saat 48 Dakika önce Saat 11:31
Hocam Merhabalar, kizim 3 yas 3 aylik. Kasim ayi basinda ve sonunda oksuruk, burun akintisi belirtileriyle hastalandi. Kasim sonunda artik kuru oksurugu cok arttigi icin doktora goturdum fizik muayenesinde hic bir sey yok dedi alerji tedavisi yazdi ancak etki etmedi. Oksurugu devam etti ve gozu asiri capaklanmaya ve kanlanmaya basladi. Bu sefer 3 gun sonra baska bi doktora gittik. Bogazinda enfeksiyon oldugunu soyledi ( ki bana da gosterdi noktaciklar ve bazilari iplik seklinde beyazliklar vardi) oksurugu de balgamlanmisti. Ceftinex antibiyotik ve Bricanyl duo oksuruk surubu yazdi, gentagut goz damlasi verdi. Simdi benim aklima takilan yine bogazdaki beyazliklardan oturu beta enfeksiyonu olabilir mi? Atesi hic olmadi, yemek yemesi yerken de hic zorlanmadi o bogaz goruntusune ragmen. Bogazinin agridigindan bahsetmedi. Dokuntu yok vucudunda. Cocugun baska hic bir rahataizligi yok diyebilirim. Bugun antibiyotigin 3. Gunu. Beyazliklar gorebildigim kadariyla azalmis gorunuyor. Dilinin su anki  fotografini yolluyorum size. Su an cilek dil mi degil mi emin olamiyorum. Doktora goturdugum pazartesi gunu biraz beyazdi ama tamamiyle degildi. Agzinda kotu koku vardi. 

Düzenleyen Meraklıanne - 4 Saat 44 Dakika önce Saat 11:35
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.