|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
gokcem_celebi
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı gokcem_celebi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: anne sütüGönderim Zamanı: 23 Kas 2016 Saat 09:05 |
|
Hocam merhaba
Kızım 15 aylık ve anne sütü almaya devam ediyor.Yemekle pek arası yok bazen hiç yemiyor.Dişe bağlıyorum hiç yemediği zamanları ve pişik olduğunda anlıyorum.Çalışan bi anneyim ve inek sütü de veriyoruz günde 2 kez 120şer cc .Kahvaltı olarak 2 lokma yumurta, zeytin öğlen yarım çorba ve yarım muz akşam 2 kaşık pilav ve 1,2 lokma et yiyor.Miktarlar çok az tadımlık gibi yiyor ve istahsız.7,8 aylıkken 2 kase çorba içiyordu son 2 aydır kilosu sabit .4 kilo doğdu ve tombik büyüdü.Şimdi çok hareketli ve zayıfladı gibi geliyor.Şuan 10.5 kilo ve boyu 80 cm.Günde 2 kez kaka da yapıyor.Gece de emziriyorum.Kendisi hiç istekli değil sizce anne sütünü kesmelimiyim.Besin değeri yüksek neler yedirmeliyim et balık yumurta yoğurt yiyor ama miktarlar çok az ...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Kas 2016 Saat 01:17 |
|
1- Dislerin cikisinda, hicbir olumsuzluk olmaz, hepsi hurafedir.
2- 800 gram fazlasi var, daha ne olsun?? Demekki hala yeterli sutunuz var ve ek gidaya pek ihtiyac olmuyor... 3- Gunde 2 defa kaka yapmasida zaten fazladan yediginin isaretidir. DAHA NE YEDIRECEKSIN... |
|
![]() |
|
gokcem_celebi
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı gokcem_celebi
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Kas 2016 Saat 10:23 |
|
Teşekkürler Hocam
yani anne sütüne 2 yaşına kadar devam ediyorum ...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Kas 2016 Saat 19:55 |
|
Emerse, daha da devam edebilirsiniz.. 7 yasina kadar emen hastalarim oldu..
Imkan meselesi.... |
|
![]() |
|
gokcem_celebi
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı gokcem_celebi
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Kas 2016 Saat 07:49 |
|
peki hocam anne sütü ilk zamanlardaki gibi besin oranı yüksek değil diyorlar yani aydan aya yüzdelik düşüyormuş.1 yaşından sonra anneye ve bebeğe bir faydası yok deniyor.Sizce nasıl.Anne sütünü tercih ediyorsa ek gıdalar yerine ne yapılmalı ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Kas 2016 Saat 18:41 |
|
Aptal ve cahil olduklarindan, oyle soylerler.. Anne memesi, cocugun yasina gore farkli sut imal eder..Bazen;yag miktari, bazen protein miktari fazla olur..
Hayvancilikta bile bu bilinir.. Sut veren canlilarin sutunden; yag yapma ve peynir yapma mevsimi vardir.. Bu, yavrunun ayina gore, yag veya protein miktarinin artmasina baglidir. Artik Turk doktorlari Tip kitaplari dahil, hicbir sey okumadiklari icin, hicbir sey bilmezler... Bizim zamanimizda; Zooloji, Botanik gibi dersler vardi ve baya kazik derslerdi..Cok kimse cakardi Simdi ne alemdeler bilmiyorum.. Fizyopatoloji dersi 35 seneden beri okutulmuyor, onu biliyorum.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 25 Kas 2016 Saat 18:44 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|